ŠTA REĆI DECI, JAKO SU JE VOLELA? Od nastadale učiteljice prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama porukama koje KIDAJU DUŠU
Foto: Privatna Arhiva

tuga

ŠTA REĆI DECI, JAKO SU JE VOLELA? Od nastadale učiteljice prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama porukama koje KIDAJU DUŠU

Crna Hronika -

U novosadskoj Osnovnoj školi "Ivo Lola Ribar" sutra u 17 časova biće održan komemorativni skup posvećen tragično nastradaloj učiteljici Tijani Bilić (36) koja je u nedelju poginula u stravičnoj saobraćajki na Zrenjaninskom putu nadomak Kaća koju je izazvao Novosađanin P. K. vozeći pod uticajem kokaina i THC-a.

Na sajtu škole u kojoj je radila kolege su napisale da sa velikim bolom i tugom obaveštavaju roditelje i učenike da je Tijana Bilić tragično preminula 7. novembra.

- Počivaj u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju – pišu njene neutešne kolege a direktor OŠ "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić izjavio je da ih je vest o smrti koleginice zatekla i šokirala, piše "Blic".

- Tijana je kod nas radila prvo u produženom boravku, a zatim i kao učiteljica. Bila je odlična u svom poslu, vredna i omiljena i svi su je u kolektivu voleli. Znala je sa decom i deca su je jako volela. Svi smo jako potrešeni tragedijom. Uvek je bila srdačna i o njoj zaista mogu da kažem sve najlepše i da je bila brižna i vesela osoba - rekao je potrešeni Gajić.

"Tvoja vedrina nedostajaće svima"

Društvene mreže preplavili su komentari u kojima se Novosađani opraštaju od omiljene učiteljice koja će biti sahranjena u četvrtak 11. novembra na Gradskom groblju u 11.15 časova, a roditelji dece kojima je predavala plaše se kako svojim mališanima da prenesu strašnu vest.

"Saučešće porodici, Tijana je bila našem starijem sinu učiteljica, a on njena prva generacija. Kada je on pošao u 5. razred, mlađi sin je krenuo kod nje i evo ni dva meseca nije prošlo, šta reći deci? Ostaće lepe uspomene, bila je odličan pedagog, puna entuzijazma, uvek vedra i nasmejana, deca su je baš, baš volela".

Učiteljica, osumnjičeni, Petar K., Kać
foto: Privatna Arhiva

"Draga Tijana, tvoja vedrina, pozitivan duh, entuzijazam, mladost i lepota nedostajaće svima. Moja ćerka te je obožavala a i svi tvoji iz 1/4 kojima si bila učiteljica. Jedna divna mladost je ugašena. Počivaj u miru dušo draga", samo su neki od komentara kojima se prijatelji i poznanici opraštaju od Tijane.

Prijatelj porodice Bilić priča da se plaši za Tijanine roditelje i brata koji su i dalje u stanju šoka i "jedva funkcionišu".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track