Najnovije vesti

KRIVIČNA PRIJAVA: 2 FUNKCIONERA Partizana i 2 službenika Gradske uprave osumnjičeni da su ZLOUPOTREBILI službeni položaj
Foto: Filip Plavčić

više javno tužilaštvo

KRIVIČNA PRIJAVA: 2 FUNKCIONERA Partizana i 2 službenika Gradske uprave osumnjičeni da su ZLOUPOTREBILI službeni položaj

Crna Hronika
18:50h

Po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa policijskim službenicima UKP MUP Republike Srbije, podneta je krivična prijava protiv V. M., generalnog direktora fudbalskog kluba "Partizan" i B. B., direktora biciklističkog kluba "Partizan", zbog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica, saznaje Kurir.

Kako se saznaje, prijava je podneta i protiv B. D., sekretara za sport i omladinu Gradske uprave Beograda i M. D., samostalnog savetnika za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda, zbog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih.

U daljem toku postupka tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, u pravcu utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Ovim povodom oglasio se i Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, koji je bio zatečen ovim vestima.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja