DEBEO DOSIJE: Zemunac koji je bežao od policije počinio više od 60 krivičnih dela, a čeka ga i višegodišnja robija
Foto: Kurir.rs

Otkriveno ko je bahati vozač BMW-a

DEBEO DOSIJE: Zemunac koji je bežao od policije počinio više od 60 krivičnih dela, a čeka ga i višegodišnja robija

Crna Hronika -

Dragan J. (26) iz Zemuna, vozač BMW, koga je juče jurila policija po Zemunu, dobro je poznat istražnim organima, a u dosijeu ima više od 60 krivičnih dela!

Podsetimo, patrola policije u Zemunu u redovnoj kontroli pokušala je da zaustavi BMW juče na Batajničkom drumu. Međutim, vozač je dodao gas i počeo da beži. Tom prilikom kolima je krenuo da udari i policajca. Jurio je ka naselju Galenika, a u poteru su se tada uključile i dve pantorle Interventne jedinice i nekoliko policijskih patrola iz Batajnice.

potera na ulicama zemuna
potera na ulicama zemunafoto: Printscreen

- Dragan J. ima debeo dosije u policiji. Ima više od 60 krivičnih prijava, uglavnom za krađe, teške krađe, razbojništva i slična dela - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je za Draganom J. bila na snazi poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora:

- Nakon što je uhapšen njemu je urađen alko-test i testiran je na drogu. Test je ustanovio da je bio pod dejstvom amfetamina i kanabisa. On će odmah biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne, na koju je ranije osuđen.

Inače, prilikom filmske potere policajci su svojim vozilima pokušali da beguncu naprave blokadu, koju je on izbegao, ali su mu policajci pucali u gume i izbušili sve četiri.

- On je i tako nastavio da beži i vozi na felnama. U Ulici Isidora Stojanovića je zaustavljen i uhapšen - dodaje izvor.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track