ČETVORO MRTVIH SAM IZVUKAO NA OVOJ DEONICI, OVAJ MLADIĆ JE PETI! Stravična ispovest vlasnika KUĆE U KOJU SE ZAKUCAO golf! VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

Horor

ČETVORO MRTVIH SAM IZVUKAO NA OVOJ DEONICI, OVAJ MLADIĆ JE PETI! Stravična ispovest vlasnika KUĆE U KOJU SE ZAKUCAO golf! VIDEO

Crna Hronika -

Porodica Živanović iz Kragujevca u čiju kuću se zakucao automobil "golf" kojim je upravljaju J. T. (21) iz Aranđelovca, dok je njegov suaputnik S. S. (21) iz Kragujevca preminuo, kaže da su mladići "leteli, a ne vozili".

odvalili stub kuće
odvalili stub kuće foto: Kurir/Bogdana Đusić

- Udarili su u naše kupatilo. Uništen je stub kuće i kupatilo, sad nemamo ni vodu dok se sve ne sredi, ali najvažnije je da još nekog nisu povredili, moja supruga je nepun minut pre udesa izašla iz toaleta, ne smem ni da zamislim šta je moglo sve da se dogodi, još imamo i malu bebu u porodici - priča Dragan Živanović, vlasnik kuće i dodaje:

dragan živanović, vlasnik kuće
dragan živanović, vlasnik kućefoto: Kurir.rs Bogdana Đusić

- Veoma je opasno za pešake, za nas koji živimo ovde, to je petnaestak kuća. Lično sam izvadio četvoro mrtvih na ovoj deonici, ovo je peti slučaj, a ukupno znam za oko dvadesetoro mrtvih ovde. Čak sam i ja bio povređen kada je auto sleteo sa kolovoza, polomio mi je kičmu.

jeziva scena nakon saobraćajne nesreće
jeziva scena nakon saobraćajne nesrećefoto: Privatna Arhiva

Građani koji žive u Ulici kraljevačkog bataljona rekli su nam da već godinama strahuju za bezbednost i za živote dece. Reč je o vrlo prometnom bulevaru gde se često dešavaju saobraćajke sa smrtnim ishodima, a nema ležećih policajaca koji bi usporili vozače, niti bankina koje bi sprečile uletanje automobila u kuće i dvorišta.

kupatilo porodice živanović nakon udara
kupatilo porodice živanović nakon udarafoto: Kurir.rs Bogdana Đusić

- Spavao sam sa ženom i ćerkicom koja ima devet meseci kada se to desilo. U prvom trenutku sam pomislio da je zemljotres, izašao sam napolje i imao sam šta i da vidim. Najpre sam ugledao vozača, polovinom tela je bio u autu, druga polovina je bila van.

00:33

KAO JAKA DETONACIJA! Stravična ispovest vlasnika KUĆE U KOJU SE ZAKUCAO golf!

U prvom trenutku nisam ni video dečka koji je poginuo na zadnjem sedištu. Pozvao sam vatrogasce i Hitnu pomoć - objašnjava za Kurir Stefan Živanović, čija je kuća prilično oštećena od udarca.

stefan živanović
stefan živanovićfoto: Kurir/Bogdana Đusić

Živanović dodaje da su mu očevici rekli da se vozač kretao ogromnom brzinom, kako procenjuju sigurno 200 na sat. Nesreća se dogodila u petak, dva sata nakon ponoći. Vatrogasci su morali da intervenišu i seku auto kako bi došli do tela S. S . i ukazali pomoć preživelom J. T.

(Kurir.rs / B. Đ.)

bonus video:

05:34

HRONOLOGIJA TRAGEDIJE ĐOKIĆA: UBICA NIJE MOGAO DA ZAVARA POLICIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja