ZAŠTO TI, ZAŠTO? SMEJALE SMO SE I PLAKALE ZAJEDNO: Drugovi se potresnim porukama opraštaju od Lolite, poginule na putu za Vrbovski
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

ZAŠTO TI, ZAŠTO? SMEJALE SMO SE I PLAKALE ZAJEDNO: Drugovi se potresnim porukama opraštaju od Lolite, poginule na putu za Vrbovski

Crna Hronika -

Devojka Lolita Z. stara 22 godine poginula je rano jutros na putu za Vrbovski, a sa njom je bio i njen brat (14) od tetke S. S.

Njeni prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

"Zašto ti, zašto? Smejale smo se i plakale zajedno. Falićeš mi mnogo", napisala je njena drugarica na svom Instagram profilu.

Strahinja S., Lolita Z., Vrbovsko
foto: Printscreen/Instagram

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski njih dvoje slavili su sa prijateljima. O tome svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, međutim nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lola Zdravković, Lolita Zdravković
foto: Printscreen/Facebook

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja