DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U SELU KOD LOZNICE! Dečak se obesio, a priča koja se krije iza svega još je POTRESNIJA!
Foto: T. Ilić

užasno

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U SELU KOD LOZNICE! Dečak se obesio, a priča koja se krije iza svega još je POTRESNIJA!

Crna Hronika -

Večeras je u selu Donji Dobrić, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, samoubistvo vešanjem izvršio dvanaestogodišnji dečak. Ovu informaciju potvrdila je za Kurir loznička policija koja je bila na licu mesta i obavila uviđaj, ali nije dala više detalja.

Loznica, Donji Dobrić
foto: Kurir/T.Ilić

Prema nezvaničnim informacijama dečak je danas bio u školi i nije primećeno ništa što će dovesti do tragičnog događaja. Navodno je dečak sebi život oduzeo na tavanu kuće.

Dečak je iz petočlane porodice koja je u medijima bila i pre nešto malo više od godinu kada je nestao njegov mlađi, tada devetogodišnji rođeni brat Dragoljuba N. (10) koji je u oktobru prošle godine nestao i za kojim su policija i meštani tragali više od 20 sati.

Loznica, Donji Dobrić
foto: Kurir/T.Ilić

Policija i meštani su krajem oktobra prošle jeseni više od dvadeset časova tragali za njim, ceo dan i tokom noći, ’’prevrnuto’’ je celo selo, proveravani ambari, šupe, senjaci, napuštene kuće i prazne vikendice, a na terenu su bili i vatrogasci. Policija je tada sa više vozila patrolira selom, a na licu mesta su i čelni ljudi lozničkog MUP-a. Ova priča je imala srećan kraj pošto je ''nestali'' D.N pronađen u seniku iza porodične kuće, gde se sve vreme krio iza bala sena tako da nije bio lako uočljiv.

Nažalost, njegov brat učinio je mnogo goru stvar, a zašto se odlučio na takav korak trebalo bi da se utvrdi narednih dana. Ovaj događaj uznemio je meštane, ali i žitelje lozničkog kraja koji očekuju da nadležni utvrde šta se dogodilo i koji je razlog da jedan dvanaestogodišnjak sebi oduzme život.

Kurir.rs/T.I.

bonus video:

04:16

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: U unakrsnom ispitivanju isplivali novi detalji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track