02:04

PAPIĆ IZJAVIO DA NIJE KRIV: Sve sam radio po Stefanovićevom naređenju

glavni pretres

ADVOKAT OTKRIO DETALJE SA SUĐENJA: Papić morao da posluša DIREKTNO NAREĐENJE Stefanovića da vrati automobil Miljkoviću

Crna Hronika -

Nekadašnji zamenik načelnika SBPOK-a Goran Papić negirao je danas na glavnom pretresu optužbe za trgovinu uticajem.

Papiću se na teret stavlja da je Marku Miljkoviću, jednom od vođa kriminalnog klana Veljka Belivuka, vratio blindirano vozilo, koje mu je prethodno zaplenila policija.

Na glavnom pretresu Papić je navodno tvrdio da nije kriv za trgovinu uticajem i da ni na koji način nije uticao da se u aprilu prošle godine Miljkoviću vrati blindirano vozilo.

Branislav Tapušković, Advokat
foto: Nemanja Nikolić

- Sve što je uradio, uradio je upravo jer je dobio naredbu od ministra Stefanovića. Ne bi uopšte mogao da postupi po tom predmetu da ministar Stefanović nije preskočio sve druge, koje je bio dužan da upozna, od direktora policije, načelnika Uprave kriminalističke policije Dejana Kovačevića i načelnika SPBOK-a Ilije Hodobe, koji su mu bili nadređeni, nego se direktno obratio Papiću. Uradio je ono što je morao jer da nije uradio ono što mu je Stefanović naredio izvršio bi krivično delo - rekao je Papićev advokat Branislav Tapušković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:13

NOVI DETALJI! Stefanović zbog Dijane 3 puta podnosio ostavku Vučiću, obaveštajac otkrio zbog čega je predsednik ODBIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track