ZABORAVIO DA SE TESTIRA NA ALKOHOL: Sportistu koji je ubio Srpkinju vraćaju u zatvor?
Foto: Printscreen/Facebook

4 krivične prijave za ragsa

ZABORAVIO DA SE TESTIRA NA ALKOHOL: Sportistu koji je ubio Srpkinju vraćaju u zatvor?

Crna Hronika -

Henri Rags Treći, igrač američkog fudbala iz Las Vegasa, koji je 2. novembra pijan izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Tina Tintor (23) poreklom iz Srbije, mogao bi da bude vraćen u pritvorsku ćeliju jer je propustio alko-test koji je obavezan pošto se nalazi u kućnom pritvoru.

- On je platio kauciju, ali ima obavezu da se redovno testira na alkohol. Rags je propustio jedno testiranje i prošle subote nije testiran. Postoji mogućnost da će ga sud ponovo poslati u pritvorsku ćeliju - piše Njujork Post.

užasna tragedija
užasna tragedijafoto: Printscreen

Podsetimo, Rags je vozio 250 kilometara na sat kada se zakucao u automobil u kom je bila Tina sa svojim psom Maksijem. Od siline udarca, Tinin automobil se zapalio, a nesrećna devojka živa je izgorela zajedno sa svojim ljubimcem.

rags voli brze automobile
rags voli brze automobilefoto: Screenshot Instragam

- Protiv sportiste su podnete čak četri krivične prijave, zbog čega mu preti zatvorska kazna do 46 godina. Posle nesreće on se teretio za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom i prekoračenje brzine, ali je u međuvremenu krivična prijava protiv njega proširena, tako da se on sada suočava sa četiri optužbe - preneo je ranije San.

(Kurir.rs - B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track