ODJEKNULO KAO BOMBA: Nišlija automobilom se zakucao u kuću! FOTO
Foto: Čitalac Kurira

nesreća

ODJEKNULO KAO BOMBA: Nišlija automobilom se zakucao u kuću! FOTO

Crna Hronika -

Vozač(24) "golfa" koji se danas oko 14,15 sati "zakucao" u jednu od kuća u Ulici Srđana Aleksića u Nišu, uznemirio je celo naselje kod nekadašnjih skladišta "Angroprometa" jer je udarac odjeknuo kao bomba da je pala u ovo, inače, mirno naselje. Kako nezvanično saznajemo, vozač nije bio pod uticajem alkohola ili narkotika.

Niš, udario kolima u kuću
foto: Čitalac Kurira

- Stvarno je puklo kao bomba jer se izgleda kretao većom brzinom u ovoj uličici. U kući gde je on udario kolima, bio je jedanaestogodišnji dečak sa svojim dekom koji ima 85 godina. Naravno da su se dete kao i deka jako istraumirali. U toj ulici postoji igraonica i često su deca na ulici tako da je sva sreća da niko zdravstveno nije ugrožen. Momak koji je udario kolima je bio malo nabusit. Pričao je da će njegovi to da srede i slično - poručila je jedan od prvih komšika iz ove ulice koja je "Kuriru" svoje reči dokumentovala i slikama.

U policiji su nam rekli da je odmah reagovano i da je ekipa izašla na licu mesta.

Niš, udario kolima u kuću
foto: Čitalac Kurira

- Mi imamo prijavu da se nezgoda dogodila oko 14,15 sati. Putničko vozilo je skrenulo s puta usled neutvrđenih okolnosti i udarilo u porodičnu kuću. Nije bilo povređenih lica sem materijalne štete na kući i automobilu - rečeno nam je u policiji.

Posle obavljanja uviđaja i utvrđenja uzroka udesa policija će preduzeti mere iz svoje nadležnosti.

Kurir.rs/M.S.

00:25

KAMION KOD PLANE PLANUO KAO ŠIBICA: Crn dim kulja posle sudara s drugim šleperom, sve se pretvorilo u prah, SAOBRAĆAJ STOJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track