STRAVIČAN SLUČAJ PEDOFILIJE U LOZNICI: Starac osumnjičen da je obljubio unuku (9) u istom krevetu gde je njegova žena spavala
Foto: Shutterstock

užas

STRAVIČAN SLUČAJ PEDOFILIJE U LOZNICI: Starac osumnjičen da je obljubio unuku (9) u istom krevetu gde je njegova žena spavala

Crna Hronika -

Muškarac (70) iz Loznice uhapšen je zbog sumnje da je obljubio devojčicu od svega devet godina u istom krevetu u kom je i njegova supruga spavala.

Da slučaj bude još monstruozniji, uhapšeni je u rodbinskoj vezi sa devojčicom jer je njegova žena rođena tetka detetovoj majci, saznaje Alo.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je stravično zlostavljanje trajalo čak godinu dana, a osumnjičenom su lisice stavljene nakon što je primećena promena u ponašanju kod devetogodišnjakinje i nakon što je ispričala majci šta joj se dešava.

- Devojčica je iz sela u okolini Loznice, a često je dolazila u kuću osumnjičenog. Niko nije mogao ni da sanja da može nešto loše da se dogodi, jer ide u kuću svojih bliskih rođaka. Supruga osumnjičenog je rođena tetka devojčicinoj majci. Dolazila je kod svojih, a osumnjičeni je to iskoristio - navodi izvor blizak istrazi i otkriva najstrašnije detalje:

- Uhapšeni je u kući živeo samo sa suprugom jer nisu imali dece. Devojčica je često dolazila kod njih i čak spavala u istom krevetu. Sumnja se da je rođak zlostavljao devojčicu u krevetu dok je njegova supruga spavala. Pipkao je nesrećno dete - tvrdi sagovornik.

Kako saznaje Alo, u poslednje vreme primećena je promena u ponašanju devojčice kada je trebalo da ide kod njih.

- Devojčica je svaki put bila čudna i nervozna kada bi sledeći put išla kod njih. Roditelji su to primetili i pitali rođake šta se dešava, da bi osumnjičeni jednom prilikom rekao da je devojčici udario šamar jer nije slušala, pa je moguće da se uplašila. Međutim, poslednji put majka je primetila da devojčica ima krvave tragove na donjem vešu, posle čega je ona ispričala majci šta joj rođak radi. Majka je odmah pozvala policiju. Nije mogla da veruje da je deda-teča to učinio - tvrdi naš sagovornik.

Prema priči devojčice, sumnja se da je stravično maltretiranje trajalo godinu dana. Sledi niz veštačenja i saslušanja svedoka da bi se utvrdile okolnosti stravičnog slučaja.

Muškarac se tereti za krivično delo obljuba nad detetom, a zbog osetljivosti slučaja nisu poznati ostali detalji.

Čeka se lekarski pregled devojčice

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu prihvatio je predlog Višeg javnog tužilaštva i odredio pritvor do 30 dana.

- Sa detetom će razgovarati i psiholozi i pedagozi, a treba da bude lekarski pregledana. Dosta toga je zasad tajno zbog zaštite maloletnog deteta - tvrdi naš sagovornik.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja