POLICIJA NA TRAGU NAPADAČU IZ NOVOG PAZARA! PRONAĐEN AUTOMOBIL: Iz vozila u pokretu ispalio četiri metka! UHAPŠEN RANJENI MUŠKARAC
Foto: Indeks Online

Uhapšene dve osobe

POLICIJA NA TRAGU NAPADAČU IZ NOVOG PAZARA! PRONAĐEN AUTOMOBIL: Iz vozila u pokretu ispalio četiri metka! UHAPŠEN RANJENI MUŠKARAC

Crna Hronika -

Novopazarska policia intenzivno radi na rasvetljavanju sinoćne pucnjave u Novom Pazaru, a kako se nezvanično saznaje, pronađen je automobil napadača.

Kako je rekao dobro obavešten izvor iz istrage, rano jutros slobode su lišena dva lica, takođe učesnika sinoćne pucnjave.

Slobode je lišen ranjeni A.M. koji se sumnjiči za posedovanje pištolja, dok je drugo lice osumnjičenom pomoglo da sakrije vatreno oružje prilikom hospitalizovanja u bolnici.

Podsećamo, za sada nepoznato lice je sinoć oko 19 časova iz vozila u pokretu ispalilo četiri hica, ranivši tom prilikom novopazarca A. M. koji se nalazio ispred ugostiteljskog objekta u ulici 1. maja, u centru Novog Pazara.

Odmah posle incidenta, jake policijske snage raspoređene su na više lokacija u Novom Pazaru, gde je u toku intenzivna potraga za počiniocem.

Policija je identifikovala počinioca ovog krivičnog dela.

Kurir.rs/Indeksonline

Novi Pazar, Pucnjava, policija
foto: Indeks Online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track