POZNATA PEVAČICA RADILA KAO PROSTITUTKA! Klijenti se žalili da je LOŠA u krevetu!
Foto: Kurir, Profimedia

EKSKLUZIVNA ISPOVEST makroA mihailA maksimovićA

POZNATA PEVAČICA RADILA KAO PROSTITUTKA! Klijenti se žalili da je LOŠA u krevetu!

Crna Hronika -

Goca bila jedna od dama iz Mihailovog kataloga, a mušterije nisu bile naročito zadovoljne njenom uslugom, jer je "želela je da uspe, ali ne i da se trudi"

Za najpoznatijeg balkanskog makroa Mihaila Maksimovića, koji je zbog posredovanja u prostituciji dva puta hapšen i jednom osuđivan, radile su mnoge poznate dame, a među njima i Goca, koja se slikala za naslovnu stranu, ušla u rijaliti, snimila pesmu i pokušala da rasturi brak poznatom vaterpolisti.

U knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene", koju je Maksimović napisao u pritvoru, otkrio je da ona dolazi iz malog mesta i da je oduvek želela slavu. Njeno pravo ime nije otkrio, ali će čitaoci sigurno moći sami da zaključe o kome je zapravo reč.

"Lovila" po Budvi

Gocu je upoznao jednog leta u Budvi, gde je samostalno došla da "lovi" klijente. Međutim, kako joj posao nije baš cvetao, kontaktirala je Mihaila, spakovala kofere i došla u Beograd.

- U par nedelja sklopio sam celu sliku njenog profila. Videlo se da je ambiciozna, da ima jasan cilj. Ali, tu je postojao i jedan problem, želela je da uspe, ali ne i da se trudi - opisao je Maksimović poznatu starletu. Klijenti, upravo zbog toga nisu bili zadovoljni njenom uslugom. Kada joj je obezbedio slikanje za jednu naslovnicu, otvorio joj je vrata popularnosti, ali to je donelo i nove probleme.

- Muškarci vole popularne devojke, da bi mogli da se pohvale. Ali, ako im se ne dopadnu, počinju da ih ogovaraju. Tako devojka dobije dvostruku lošu reklanu, svi saznaju da se bavi prostitucijom i još da to loše radi - objasnio je makro, za kog je Goca radila i kada je odlučila da uđe u popularni rijaliti.

U međuvremenu, uspela je da zavede na noć dvojicu poznatih glumaca i jednog pevača, koji joj je čak pomogao da snimi pesmu.

- U rijalitiju je ostala nekoliko meseci, kada je izašla, htela je da se vrati u posao. Tražila je da njena cena bude najveća moguća, pristao sam, ipak je ona sada bila zvezda. Počeo sam da joj zakazujem rezervacije i klijenti su je tražili, raspitivali su se za nju. Neverovatno je koliko muškarci vole da plate da budu s nekom poznatom. To je baš jak fetiš - priznao je makro.

Plašila se

Međutim, problemi s „poznatom“, kako nosi naslov njeno poglavlje knjige, počeli su odmah. Plašila se da je neko ne vidi ili ne fotografiše, da klijenti ne progovore. Tražila je da je šalje samo na putovanja, kod ljudi koji nisu iz Beograda, starijih i oženjenih, koji će da ćute.

Insistirala je i da izbegava hotele, jer je u njima morala da ostavi ličnu kartu, a svi recepcioneri su znali njeno ime. Uz sve njene uslove i zahteve, koje je kao poznata imala, pristao je da radi još neko vreme s njom. Međutim, kada je počela da sarađuje s poznatom madam, odnosi su im zahladneli. Da li „poznata“ i dalje korača tajnim svetom elitne prostitucije, ali i da li je realizovala svoju misiju da se dobro uda, pročitajte u knjizi „Mnoga lica Marije Magdalene“, koja je u prodaji na svim kioscima u Srbiji.

Štampano izdanje 25.11.2021.
foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

DOBRE VESTI ZA BUDUĆE RODITELJE

Za prvo dete 300.000 dinara, a za kupovinu stana 20.000 evra! Evo koje još mere država sprema!

IMAMO NAJMANJE BEBA U POSLEDNJIH 120 GODINA!

Demograf za Kurir: Finansijska pomoć je bitna, ali evo šta je još potrebno uraditi

SAMO JEDNA ZEMLJA EU PRIZNAJE FAJZER KAO TREĆU DOZU POSLE SINOFARMA

Ta država je mnogima omiljena destinacija za odmor

VUČIĆ: Pisaću svim šefovima država i drznuću se da pitam zašto ćute na Kurtijeve izjave o ujedinjenju sa Albanijom!

ODLUČILI

Marinika nosilac liste SSP-NS-DS! Đilas uspeo za sebe da izboksuje najviše mesta na zajedničkoj listi

STRINA POGINULOG MILOŠA (21)

Prebacivao je rakete kada su eksplodirale, deteta nema, ostaje nam samo da kukamo!

NESREĆA U LEŠTANIMA! MISLILI SU DA SU BEZBEDNI, ALI IH JE UHVATILA VATRA

Mladić izgoreo u autu, drugom oštećeno 75 posto kože!

DUŠAN TVRDI DA TANJU SAVIĆ ISKORIŠĆAVA PORODICA

Smetao sam im jer sam im uzeo ZLATNU koku!

FILM O PORODICI GUČI STIGAO U SRBIJU

Zgodni Beograđanin glumi uz Ledi Gagu i Ala Paćina

PRAVNIK SAM I MAJSTOR DŽUDA, ALI ZALJUBLJEN U OPERU

Dimitrije Cincar Kostić nova zvezda pozorišne scene

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Jelena Spasić

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track