KUKU MENI BEZ NJEGA! Brat blizanac Miljana, stradalog u eksploziji, slomljen od tuge: Bio je vredan i pošten, ostavio je malu decu
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

KUKU MENI BEZ NJEGA! Brat blizanac Miljana, stradalog u eksploziji, slomljen od tuge: Bio je vredan i pošten, ostavio je malu decu

Crna Hronika -

"Moj brat je bio vredan, dobar, pošten. Iza njega je ostalo dvoje maloletne dece. Ovo je tragedija za celu porodicu", skrhan od bola priča Jovan Jojić, brat blizanac Miljana (38) nastradalog radnika firme "EdePro".

Kako kaže, Miljan je bio vredan i pošten. Završio je Ekonomski fakultet u Beogradu.

- Moj brat je imao 38 godina. Iza njega je ostala njegova supruga Mirjana i dvoje maloletne dece - sin od tri godine i ćerkica od samo godinu dana - slomljen je od tuge za bratom.

O Miljanovom poslu ne može ništa da kaže i dodaje da je skrhan od bola.

- Kuku meni bez njega. Ovo je tragedija za celu porodicu - kratko je rekao za Blic.

Kako se saznaje, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi 16 radnika ove fabrike, od čega su četiri osobe u teškom stanju i lekari se bore za njihove živote. Četiri osobe puštene su na kućno lečenje, a četiri su prebačene na Vojno-medicinsku akademiju.

Uglavnom su svi zadobili opekotine jako visokog stepena i prati se njihovo stanje jer se u ovako jakim eksplozijama ne zna kako vitalni organi mogu da reaguju i situacija se može promeniti, nezvanično se saznaje.

Rođak vlasnika fabrike

Miljan je bio šef sektora za raketno gorivou fabrici "EdePro" u Bubanj potoku, u kojoj se juče dogodila eksplozija, i u njoj je radio 15 godina saznaje. Bio je rođak vlasnika fabrike B. J.

Do eksplozije je došlo juče oko 14 časova. Život su izgubile dve osobe, a Miljan Jojić i Miloš Saković (21).

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track