BELIVUK I MILJKOVIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU: Crnogorski tužilac stigao u Beograd, ispitivaće ih zbog tri ubistva u toj državi
Foto: MUP Srbije, Kurir/T.Ilić

tužilaštvo za organizovani kriminal

BELIVUK I MILJKOVIĆ SUTRA NA SASLUŠANJU: Crnogorski tužilac stigao u Beograd, ispitivaće ih zbog tri ubistva u toj državi

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković biće saslušani sutra u Tužilaštvu za organizovani kriminal po zamolnici Crne Gore, a u vezi sa dva ubistva i otmicom i ubistvom koje su izvršili u oktobru 2020. godine na teritoriji susedne zemlje.

Zbog ovog ispitivanja, specijalni tužilac Saša Čađenović već je doputovao u Beograd, piše crnogorski Dan.

Da podsetimo, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo je uputilo zamolnicu Srbiji da se Veljko Belivuk, Marko Miljković i Nebojša Janković saslušaju zbog sumnje da su ubili "škaljarca" Damira Hodžića i njegovog šuraka, frizera Adisa Spahića. Belivuk, Miljković i njihovi saradnici biće ispitani i u vezi sa otmicom i ubistvom Mila Radulovića Kapetana, takođe pripadnika škaljarskog klana, čiji su ostaci navodno pronađeni na Lovćenu.

Kako navodi Dan, ovaj predmet zaveden je kao proširenje istrage.

Podsetimo, sumnja se da su Hodžić i Spahić ubijeni 14. oktobra 2020. godine u kući u Spužu, a da je u isto vreme u kući u Ritopeku ubijen Lazar Vukićević, dok je Mile Radulović tada otetet, a ubrzo i ubijen. Belivuk, Miljković i Janković, u Crnu Goru su tom prilikom ušli nelegalno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

BELIVUK SE UGLEDAO NA ITALIJANSKE MAFIJAŠE IZ NDRANGETE I KAMORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track