Policajac je uvek dolazio kući s osmehom

Tuga u domu saobraćajca

Policajac je uvek dolazio kući s osmehom

Crna Hronika -
Vratiće se, nije mrtav, stalno ponavlja očajna Nada, čiji je suprug Slavoljub Banić (39) poginuo kad ga je udario poljski autobus

SUBOTICA - Neverica!Otkako su javili da je Slavoljub poginuo, njegova supruga Nada je van sebe od tuge. Stalno ponavlja: „Vratiće se moj Slavoljub, nije mrtav“! Bili su srećna porodica, sa sinovima Momčilom i Stefanom. A sada više nema onog u koga su najviše verovali, nema više Slavoljuba, koji se uvek nasmejan vraćao s posla svojoj porodici...Ovo za Kurir kaže jedan od kolega Slavoljuba Banića (39) iz Subotice, policajca koji je prekjuče poginuo kad je na njega i još četvoricu saobraćajaca naleteo autobus na auto-putu Beograd - Subotica kod Bačke Topole.- Slavoljubov stariji sin Stefan pohađa srednju bogoslovsku školu, a i sam Slavoljub je bio veliki vernik. Kad god je imao priliku, išao je na hodočašće na Svetu Goru, u Jerusalim... U svakoj crkvi se slikao, verovao je u Boga. Pa, zašto onda ovako da ode? Zar dobri ljudi moraju uvek da nas tako rano napuste? - priča ona kroz suze.Kolege o Slavoljubu imaju samo reči hvale:- Slavoljub je pre svega bio sjajan otac, suprug i kolega. Uvek korektan i spreman za rad. Bio je pun pozitivne energije, koju je prenosio i na nas - kaže Slavoljubov kolega.Slavoljub Banić poginuo je dok je obavljao uviđaj u zaustavnoj traci na auto-putu kod Bačke Topole. Na njega i četvoricu njegovih kolega naleteo je poljski autobus, s putnicima koji su se vraćali s odmora u Bugarskoj. Tačan uzrok tragedije pokazaće dalja istraga.

Slavoljub Banić
Slavoljub Banić

Operisan policajacPolicajac Tihomir M. (38) iz Subotice, koji je zadobio povrede opasne po život, hitno je prevezen u novosadski Urgentni centar i tamo operisan, dok su njegove kolege Nemanja S., Aleksandar G. i G. F. prebačeni u subotičku bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja