U RITOPEKU KASAPIO I KLAO, A U KUĆI DRŽAO IKONU I KRST: Evo šta je policija zatekla u TVRĐAVI Marka Miljkovića! FOTO, VIDEO
Foto: Nikola Anđić

nova šilerova

U RITOPEKU KASAPIO I KLAO, A U KUĆI DRŽAO IKONU I KRST: Evo šta je policija zatekla u TVRĐAVI Marka Miljkovića! FOTO, VIDEO

Crna Hronika -

Supruge vođa najsurovijeg klana u regionu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i Belivukova tašta, uhapšene su zbog sumnje da su prale novac koji je kriminalna grupa zaradila od šverca droge, otmica i ubistava!

Osim Bojani Belivuk, Tanji Miljković i tašti Velje Nevolje Snežani Đorđević, lisice su stavljene i Mariji Milutinov, nevenčanoj supruzi optuženog pripadnika te kriminalne grupe Filipa Ivanovskog. Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Sve četiri žene uhapšene su u svojim domovima. Pripadnici Uprave kriminalističke policije upali su u četvrtak ujutru u njihove kuće, izvršili su pretres, a nakon toga su osumnjičene privedene na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Iz objekta u Čačanskoj ulici na Zvezdari, gde se jedna do druge nalaze kuće Belivuka i Miljkovića, koje porede sa objektom u Šilereovoj, koji je bio baza zloglasnog "zemunskog klana, naoružani pripadnici MUP su nakon višečasovnog pretresa izveli Tanju Miljković sa lisicama na rukama.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Belivuk sa svojom ekipom imao više kuća po Srbiji, a da mu je pored one u okolini Pančeva, ova na Zvezdari trebala da predstavlja glavnu bazu.

- Kuća ima više spratova, a stakla na prozorima navodno su neprobojna, odnosno blindirana, takođe poseduje skup video-nadzor. Pored ove vile, nalazi se vila Marka Miljkovića, Belivukove desne ruke.

Ove dve građevine iznutra su navodno spojene hodnikom, a Miljkovićeva kuća je opasana zidinama i metalnom kapijom sa šiljcima, takođe je obezbeđena kamerama - kaže izvor.

00:20

MALA ŠILEROVA! OVAKO IZGLEDA BELIVUKOVA BAZA U BEOGRADU: Vila na Zvezdari zidana po ugledu na Šilerovu! (KURIR TV)

Kuća Marka Miljkovića u Čačanskoj ulici na Zvezdari, u kojoj je juče uhapšena njegova žena, navodno je luksuzno opremljena skupocenim nameštajem i tehnikom, kao i skupim video-nadzorom. Međutim, svima je za oko zapala ikona na zidu.

- To ne bi bilo čudno da Miljković, zvani Mesar, nije uživao u kasapljenju i mučenju žrtava. I u njegovom automobilu zatečen je krst. Kroz otvorenu kapiju juče je moglo da se vidi da je u dvorištu veliki boks za pse, a u garaži veliki broj različitih automobila i bicikala za decu - kaže izvor.

Kurir.rs

bonus video:

01:08

DETALJI HAPŠENJA ŽENA VELJKA BELIVUKA I MARKA MILJKOVIĆA: Evo za šta se terete

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track