MONSTRUM JE MORAO DA TI IZVADI SRCE: Mama, oči su ti iskopane, iskasapljeno ti je telo! SIN SE OPROSTIO od brutalno ubijene majke
Foto: Facebook

Potresne reči sina ubijene

MONSTRUM JE MORAO DA TI IZVADI SRCE: Mama, oči su ti iskopane, iskasapljeno ti je telo! SIN SE OPROSTIO od brutalno ubijene majke

Crna Hronika -

Dorđe Dudić, sin brutalno ubijene žene Desanke Dudić (70), za čiji zločin je osumnjičen njenog sin David D. (24), inače žrtvin unuk, na društvenoj mreži Fejzbuk oprostio se od nje potresnim rečima.

Podsetimo, David D. došao je kod svoje bake Desanke u iznajmljeni stan u Kotež sa svojim psom i nakon što je ušao u njen dom presudio joj. Navodno, on je babu ubio jer mu nije dala 100 evra.

- Danas ti je mama bio rođendan. Dobila si na poklon puno patnje i boli, zlo kakvo svet zapamtio nije od nekoga ko je trebalo da te voli. Draga mama oči su ti izvađene, iskasapljeno ti je telo. Mučena si satima, dok si umirala i onda si verovala u boga - stoji između ostalog u poruci.

sin se oprostio od svirepo ubijene majke
sin se oprostio od svirepo ubijene majkefoto: Facebook
Desanka Dudić, David Dudić, Kotež, ubistvo
foto: Facebook

Nesrećni čovek je dodao da je "monstrum morao nožem da joj izvadi srce jer je ljunbomoran jer nije imao svoje".

- Neka radi šta želi moj bog je sa mnom - dok te monstrum ubija bile su reči tvoje - navodi u svojoj potresnoj poruci.

osumnjičen da je brutalno ubio babu
osumnjičen da je brutalno ubio babufoto: Facebook

- Draga moja mama na rođendan dobila si kartu za nebo u užasnim mukama većim od svakog svetca. Monstrum te jeste ubio, ali je pobeda tvoja.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja