DECA POZNATIH UPLETENA U KRIMINAL: Sinovi pevača hapšeni i robijali, a unuka čuvenog Ciganovića počinila dvostruko ubistvo
Foto: Privatna Arhiva, Facebook, Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Opasno

DECA POZNATIH UPLETENA U KRIMINAL: Sinovi pevača hapšeni i robijali, a unuka čuvenog Ciganovića počinila dvostruko ubistvo

Crna Hronika -

Nije retka pojava da se deca poznatih upuštaju u svet kriminala. Narkotici, tuče, krađe, nasilje u porodici, samo su neka dela koja se stavljaju na teret naslednicima naših najpoznatijih ličnosti, dok su neki od njih počinili i najsvirepija ubistva.

Aleksandar Vulin, UKP, zaplena marihuane, marihuana
foto: Mup Srbije

Rašid Sakić, sin legendarnog pevača Sinana Sakić, saslušan je nedavno u KP domu Sremska Mitrovica, gde služi kaznu zbog prebijanja jednog muškarca, jer je osumnjičen za izazivanje požara u kući svoje sestre po ocu Đulkice Sakić. On je na saslušanju negirao da ima bilo kakve veze sa požarom.

Sinan Sakić, Rašid Sakić
foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Da iver ne pada daleko od klade, dokaz je i Mirko Šijan, koji je nedavno postao tata. Naime, on je 2016. godine uhapšen zbog incidenta u kom su na Kopaoniku povređena dva mladić. Roditelji mladog Mirka su poznata pevačica Goca Božinovska i Zoran Šijan, koji je ubijen pre više od 20 godina, a dovođen je u vezu sa surčinskim klanom.

Mirko Šijan, Zoran Šijan, Goca Božinovska
foto: Privantna arhiva, Damir Dervišagić, Kurir TV

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, ležao je u zatvoru i lečio se od alkoholizma, on je optužen za nekoliko krađa, ali je i pretio svojoj majci, popularnoj pevačici.

Snežana Đurišić, Marko Gvozdenović
foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

Darijanu Mandiću, sinu muzičara Olivera Mandića, određen je pritvor od 30 dana 2020. godine. On je na Bežanijskoj kosi demolirao automobil bivše supruge Jelene, dok je u julu 2020. godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je navodno pretukao svoju majku Mirjanu.

Darijan Mandić, Oliver Mandić
foto: Printscreen Twitter, Dragana Udovičić

Svakako najstravičniji zločin počinila je Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića, koji se proslavio u seriji "Bolji život" ulogom Ciganovića. Teodora je 2015. satarom više puta snažno udarala po glavi majku, koja je od povreda odmah preminula, a potom je u spavaćoj sobi sečivom satare više puta babi zadala udarce po glavi i ubila je.

Teodora Viktorović, Mihajlo Viktorović
foto: Facebook

Sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, bio je uhapšen 2017. zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom "Pink panter", a nekoliko godina ranije on je bio na izdržavanju kazne zbog trgovine narkoticima, dok je 1998. godine u jednom kafiću na Dorćolu upucao Olivera Jovanovića.

Zvezdan Slavnić, Zoran Moka Slavnić, Pink Panteri, zlatara, pljačka, Austrija
foto: Privatna Arhiva

Sin našeg velikog glumca Danila Lazovića, Miloš Lazović, ranjen je 2015. godine dok je sedeo u svom automobilu u naselju Vrčin, u kojem su živeli porodično, a Lazović je već tada bio poznat policiji zbog razbojništva i teških krađa.

Vrčin, Ranjen, Pucnjava, Miloš Lazović

Stefan Milojević, sin bivšeg fudbalera Gorana Milojevića i sinovac bivšeg trenera Crvene Zvezde Vladana Milojevića, uhapšen je u Španiji zbog sumnje da je bio vođa bajkerske bande "Junajted tribjuns", koja je u ovoj zemlji obezbeđivala klubove i bordele, a označen je i kao jedan od vodećih i najopasnijih kriminalaca u Španiji.

Stefan Milojević, Vladan Milojević
foto: Beta/Branislav Božić, Privatna Arhiva

Luka Bojović, sin dugogodišnjeg direktora beogradskog zoološkog vrta i vajara Vuka Bojovića, označen je kao navodni vođa novog zemunskog klana. U Beogradu je pred sudom oslobođen svih optužbi, ali je pred sudom u Španiji osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala i trenutno u toj državi izdržava kaznu.

Vuk Bojović, Luka Bojović
foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

00:37

RAZOTKRIVAO KRIMINALCE, ISTRAŽIVAO OTMICU HAJNEKENA I UBISTVO KENEDIJA Ko je holandski novinar kome je sinoć PUCANO U GLAVU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track