EKSKLUZIVNO! OVAKO JE IZVEDENA AKCIJA UPADA U STAN JUTJUBERA: Svi krenuli zajedno, bravari, policija i vatrogasci. ĐUKIĆ ODGOVORIO
Foto: Kurir.rs/S.S.

KURIR SAZNAJE!

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE IZVEDENA AKCIJA UPADA U STAN JUTJUBERA: Svi krenuli zajedno, bravari, policija i vatrogasci. ĐUKIĆ ODGOVORIO

Crna Hronika -

Kako Kurir ekskluzivno saznaje jutjuber je večeras odveden iz stana posle drame koja je trajala više od 9 sati, pošto su organi reda, policija, vatrogasci i Hitna pomoć izveli koordiniranu akciju!

Naime, nešto pre 19 časova odlučeno je da se krene u akicju. Naime, policija je sa bravarima ušla u zgradu, ali je prethodno sve dobro isplaniralo jer su vrata stana blindirana. Pretpostavlja se da su bravari, uz kontrolisanu eksploziju uništili bravu.

Paralalno sa njima, dizalica vatrogasaca je korpom sasvim prišla terasi jutjubera, kako bi ga sprečili u eventualnoj nameri da počini samoubistvo.

POGLEDAJTE SVAĐU SA POLICAJCIMA PRE AKCIJE

01:26

Hitna i bravari uleteli u zgradu!

Kada su policajci ušli u stan Đukić nije pružao bilo kakav otpor. Pretpostavlja se da je dim u stanu nastao usled probijanja brave.

Oko 19.05 časova jutjuber je izveden iz stana i ambulantnim kolima prevezen sa lokacije na psihijatriju.

Reporter Kurira snimio je u 18.45 časova Đokića kako izlazi na kratko na terasu, a zatim se vraća u stan, posle čega im je odgovorio.

- Nikad ni nije bio lepši dan, sve vas volim i Srbe i nacionalne manjine - viknuo je Daniel pa se vratio u stan.

POGLEDAJTE: HITNA ODVODI ĐUKIĆA IZ ZGRADE

01:27

Okončana drama u Novom Sadu: Hitmna pomoć odvodi jutjubera Daniela posle devet sati

Podsetimo, oko 18.40 sati ekipa Hitne pomoći ušla je u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, koji od 9 časova jutros preti da će izvršiti samoubistvo.

1 / 7 Foto: Kurir.rs/S.S.

Reporter Kurira snimio je korpu sa dizalicom kako prizali terasi Đokića, posle čega je otpočeo rasplet krize.

(Kurir.rs / Slađana Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track