UŽAS U BELOJ CRKVI: Pijan vozio automobil, pa POKOSIO DVOJE DECE NA BICIKLIMA!
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

NESREĆA

UŽAS U BELOJ CRKVI: Pijan vozio automobil, pa POKOSIO DVOJE DECE NA BICIKLIMA!

Crna Hronika -

Dvojica dečaka od 10 i 13 godina, koji su vozili bicikle, povređeni su u Beloj Crkvi kada ih je udario automobili kojim je upravljao Aleksandar J, koji je tom prilikom zadobio teške povrede.

Nesreća se dogodila u nedelju, na Svetog Nikolu, oko 19 časova u Ulici sedmog jula, na ulazu u Belu Crkvu iz pravca Kusića, kada je Aleksandar J. kolima pokosio bicikliste, a zatim se vozilom zakucao u jednu kuću. On je u kritičnom stanju prevezen u vršačku bolnicu i životno je ugrožen, prenose Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar J. je u selu Straža bio na slavi. Iako nema vozačku dozvolu i nije vozač, u vidno pijanom stanju je od prijatelja sa slave uzeo automobil, bez njegovog znanja, i krenuo kući.

Pretpostavlja se da je brzinom preko 80 kilometara na sat najpre udario dečake na biciklima, potom u džip koji je bio parkiran pored puta, pa se zakucao u kuću. Pritom, nije bio ni vezan pojasom.

- Deca su bez svesti ležala pored bicikala, kada je došla Hitna pomoć. Srećom, brzo su se povratili. Jedan je sa lakšim povredama prebačen na vršačku ortopediju, dok je drugi u Tiršovoj zbog povrede karlice. Nisu životno ugroženi - kaže, za Novosti Belocrkvanin koji je prvi naišao na stravičan prizor.

Smrskani automobil morali su da seku vatrogasci, kako bi izvukli telo vozača, koji je sve vreme bio u komi, pišu Novosti.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track