ODBRANA! NA OVE JELENINE REČI SE ZORAN VADI: Muž i ja smo kao nokat i meso, trčimo zajedno, ponovo pevam zbog njega!
Foto: ATA images

suđenje decenije

ODBRANA! NA OVE JELENINE REČI SE ZORAN VADI: Muž i ja smo kao nokat i meso, trčimo zajedno, ponovo pevam zbog njega!

Crna Hronika -

Marjanovićevi branioci predložili da se u spise predmeta uvrsti i emisija emitovana u septembru 2015. godine, u kojoj je pokojna pevačica detaljno govorila o porodičnim odnosima

Zoran Marjanović i njegovi branioci juče su Višem sudu predložili da se četiri dokaza uvrste u spise predmeta, a među njima je i snimak emisije "Grand magazin" iz 2015. godine, u kojoj je Jelena Marjanović pričala o svom braku sa optuženim Zoranom!

Da podsetimo, Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu, pevačicu "Granda". Na ročištu je Marjanovićeva odbrana zatražila da se u spise kao dokazi uvrste telefonski pozivi na kojima se čuje kako Zoran prijavljuje nestanak supruge policajcima, da se prikaže emisija "Grand magazin" iz 2015. u kojoj je pevačica govorila o porodičnim odnosima, ali i izveštaj o tragovima obuće u blatu, i da se priloži fotografija na kojoj se vidi da je Jelena imala povredu ruke pre zločina i da se iz tog razloga njena krv našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog "mercedesa".

Gostovanje

- Imam Jeleninu fotografiju i priložiću je sudu - rekao je kratko Zoran.

Emisija "Grand magazin", koju je pominjala Marjanovićeva odbrana, emitovana je u septembru 2015. godine, sedam meseci pre zločina. Pevačica je govorila o karijeri, najavljivala nove pesme, ali i ispričala kako je upoznala supruga Zorana Marjanovića.

pevačica u emisiji pričala o svom životu, samo sedam meseci pre ubistva
pevačica u emisiji pričala o svom životu, samo sedam meseci pre ubistvafoto: Printscreen

- Prvi put sam ga videla kad sam imala 12 godina. Godinama se nismo sreli, a kad sam imala 17 godina, stupili smo u vezu, koju smo posle dugogodišnjeg zabavljanja krunisali brakom - rekla je Marjanovićeva.

- Držimo se zajedno, kao nokat i meso, pomažemo jedno drugom, i to nije samo za kamere. Uvek je pored mene, radimo u studiju, idemo na nastupe zajedno, kad treba da se smrša, tu je, trčimo, kuvamo čajeve. Danas brakovi kratko traju, a moji roditelji su živeli u skladnoj zajednici. Vaspitana sam tako, volim da se našalim, poslednja sam generacija koja gleda istinsku vrednost. Ljubav je srž života. Ključ uspeha je što smo stalno zajedno - ispričala je Jelena.

Burno u sudnici

Ona je u emisiji pojasnila i da je pevanje napustila nakon smrti oca, ali da se zbog Zorana vratila karijeri.

- Tata je uvek bio uz mene. Kada je preminuo, nisam imala više volje da pevam, radila sam u studiju, ali me je suprug ubedio da počnem ponovo da nastupam.

Marjanovićeva odbrana juče je burno reagovala kada je sudija Jelena Škulić počela s čitanjem dokaza koje je sud uvrstio u spise. Odbrana je zatražila da se upozna s tim dokazima jer ne zna na šta se tačno misli, odnosno tih dokaza nema u optužnici.

marjanović na mestu zločina
marjanović na mestu zločinafoto: Damir Dervišagić

- Sudija, mi optuženog branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta - rekao je Veljko Delibašić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića. Sudija je na to rekla da je reč o dokazima koji postoje u spisima. Naredno ročište zakazano je za februar 2022.

Autfit

Crvenom kravatom razbio monotoniju

Zoran Marjanović na jučerašnje suđenje došao je obučen u bež pantalone i košulju, ali je sve to "začinio" crvenom kravatom. Ovo nije prvi put da Marjanović izabere neku odevnu kombinaciju koja svima zapadne za oko.

Zoran Marjanović, suđenje
foto: ATA images

Tako je prošle godine došao na ročište u ležernoj odevnoj kombinaciji - roze sakou i šarenoj košulji, a tada je za Kurir rekao da se veselo obukao jer mu je "život crn".

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem - kazao je ranije Marjanović.

Kurir.rs - B. Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track