NAJBRUTALNIJI ZLOČINI U 2021: Veljin vojnik babi kopao oči, transvestit ubio nepokretnog ljubavnika, ženi otkinuo uvo letvom!
Foto: Nikola Anđić, Facebook, RINA, Facebook/ Zoran Uskoković, Kurir

hronologija

NAJBRUTALNIJI ZLOČINI U 2021: Veljin vojnik babi kopao oči, transvestit ubio nepokretnog ljubavnika, ženi otkinuo uvo letvom!

Crna Hronika -

Godinu za nama, osim velikih hapšenja i monstruoznog ubistva porodice Đokić obeležio je niz brutalnih zločina. Gotovo da nije bilo meseca u kome se nije dogodio po neki incident koji je šokirao javnost.

Poslednje dan 2021. obeležila je porodična tragedija u Somboru, kada je Zdravko Goranović, osuđen za nasilje u porodici, ušao u kuću svoje supruge Mirjane, ubio nju i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću, pa se obesio na tavanu. U džepu Goranovića pronađen je krvavi nož kojim je, samo pet dana od izlaska iz pritvora, presudio supruzi i ćerkama.

Zločin o kome se ubedljivo najviše pisalo prošle godine bilo je ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca. Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su 26, septembra kada su iz rodnog Moravca krenuli za Aleksinac. Potraga za njima okončana je tragično 2.oktobra kada je u ataru sela Tešica nađen spaljen njihov "pasat", a u jami u okolini Moravca i ugljenisana tela porodice.

Tri nedelje kasnije, zbog zločina je uhapšen njihov rođak Goran Džonić, bivši vatrogasac. On je za zločin optužio i svoje sinove Milana i Stefana, kao i mešane Moravca Aleksandra i Kostadina Miloševića, te su im svima stavljene lisice na ruke. Sva petorica i dan danas se nalaze u pritvoru.

Masakr na Pešteru

Enedin T.(44) ubio je u januaru svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44), njene roditelje Fehima i Šefku, a ranio šuraka Bekima Š. i dvoje rođaka - Zinetu i Nevzata A. u selu Rasno nadomak Sjenice. Zločin se dogodio maltene naočigle njihove zajedničke dece koja su se igrala u drugoj sobi. Enedin T.je rođake izrešetao, pa pobegao.

ubica i žrtva
ubica i žrtvafoto: Facebook, Z.Š.

U potrazi za njim učestvovale su gotovo sve policijske jedinice, a na kraju je pronađen mrtav. Ispostavilo se da se pet sati krio u snegu i šiblju, pa se ubio jer je video da ne može da umakne policiji.

Ubio Skoletovog sina maskiran u starca

Zoran Uskoković, sin ubijenog Zorana Uskokovića Skoleta, ubijen je krajem januara u Borskoj ulici u beogradskom naselju Miljakovac. Na njega je pucao za sada nepoznati napadač dok se vraćao ka svom stanu u kome je živeo sa majkom i očuhom. Kamere su snimile napad, a utvrđeno je da je Malog Skoleta ubio muškarac maskiran u starca koji ga je satima čekao na parkingu kod supermarketa.

spomen ploča
spomen pločafoto: Kurir

Transvestit ubio ljubavnika invalida

Milan Spasić Anči iz Novog Bečeja uhapšen je u septembru zbog sumnje da je ubio svog dugogdišnjeg partnera Danijela Crnjina, koji je bio nepokretan. Naime, Danijel je, kako se pisalo,pio i maltretirao Milana, te ga je ovaj po sopstvenom priznanju ubio jer nije mogao da trpi zlostavljanje. Posle ubistva otišao je kod rođaka pokojnog i rekao da zovu policiju. Kako su rođaci posvedočili, njih dvojica su se upoznali u zatvoru u kome je Crnjin bio zbog silovanja.

Spasić
Spasićfoto: S.U.

On je, inače,pao sa bandere 2013. godine zbog čega je bio u kolicima.

Otkinuo ženi uvo letvom

Goran V. iz sela u okolini Čačka uhapšen je krajem avgusta jer je pod dejstvom alkohola i opijata gotovo do smrti tukao suprugu N.V. letvom sa ekserom. Ženi je naneo višestruke povrede, otkinuo joj deo uha i ostavio je pored kontejnera gde su je pronašle komšije sutradan.

žrtva
žrtvafoto: RINA

Nesrećna N.V. u bolnici se borila za život 10 dana i uspela da se oporavi. Goran V. je uhapšen i još uvek je u pritvoru.

Veljin grobar iskopao babi oči

David D., navodno povezan sa Veljkom Belivukom, ubio je na njen rođendan svoju baku Desanku D. u stanu u Kotežu. Kako smo pisali, David je baku tukao, šrafcigerom joj je iskopao oči, a potom joj zario nož u srce. Nezapamćeno iživljavanje dogodilo se pred očima njegovog rođaka koji je trenutno nepokretan zbog teških povreda noge.

desanka d
desanka dfoto: Facebook

Davidov otac ispričao je da se njegov sin hvalio da je "grobar Velje Nevolje", te da je baku napao zbog 100 evra, a ubio u "satanističkom činu".

Očuh iz pakla pastorku polomio ruke i noge

Rašid B. (29) iz Beograda, uhapšen je zbog sumnje da je u novembru u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge Sandre M. koji još nema ni godinu dana i polomio mu obe ruke i noge. Na saslušanju osumnjičeni je tvrdio da "bebu nije ni pipnuo i da je majka bila sa detetom ceo dan"! Beba koja je sa teškim povredama zbrinuta u bolnici, prema nalazu lekara, ima i druge povrede pa se sumnja da je dečak batine trpeo od kraja septembra.

očuh iz pakla
očuh iz paklafoto: Printscreen/Facebook, Ana Paunković

Tinejdžer ubio babu sekriom pa šetao po selu

Veljko N. (18) iz sela kod Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je u oktobru sekirom ubio svoju baku Veru N. sa kojom je živeo, dok je njegova rođena sestra bila u drugoj sobi. Navodno,Veljko se posvađao sa bakom oko grejanja, a sestra se od svađe sakrila u svojoj sobi. Dograbio je sekiru i ubio staricu, a onda izašao i šetao po selu.

osumnjičeni
osumnjičenifoto: J.S./Privatna arhiva

Dečakova majka koja sa njegovim ocem živi u inostranstvu, rekla je da su baka i unuk imali narušene odnose, te da ga je ona maltretirala.

Kurir.rs/ J.I.

Bonus video:

01:47

KAZNA ZA SVIREPE ZLOČINE NAD DECOM! Za ubistvo Lune (2,5) i Anđeline (3) dobili po 40 godina! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track