VIŠE OD 20 ŽENA STRADALO U NASILJU Otac pobio ćerke, unuci ubijali babe, misica izrešetana na benzinskoj pumpi!
Foto: printscreen društvene mreže, Facebook

jezivo

VIŠE OD 20 ŽENA STRADALO U NASILJU Otac pobio ćerke, unuci ubijali babe, misica izrešetana na benzinskoj pumpi!

Crna Hronika -

Više od 20 žena ubijeno je u porodičnom nasilju 2021. godine, podaci su nadležnih institucija. Žrtve nasilnih partnera, ali i unučića, ove godine bile su žene različitih uzrasta.

Poslednji jeziv slučaj zabeležen je na samom kraju godine u Somboru, kada je Zdravko Goranović, osuđen za nasilje u porodici, upao u kuću svoje supruge Mirjane, nju zaklao, ubio njihove dve ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio dom, pa se obesio na tavanu.

Anastasija i Anabela Goranović
Anastasija i Anabela Goranovićfoto: Printscreen Društvene Mreže

Nepun mesec dana pre toga, u porodičnoj kući u Žarkovu, Radan Vasiljević ubio je svoju suprugu Slavicu, pa sebi presekao vene. Prebačen je u bolnicu i preživeo je pokušaj samoubistva. Motiv je bila njegova ljubomora prema Slavici koju je bio dok je sin bio u kući.

Žrtve proganjanja

Kraljevčanka Maja Odalović (35) ubijena je u novembru, a njeno telo nađeno je u Ibru. Ispostavilo se da je Odalovićeva bila žrtva Murata Pepića iz Tutina, koji je nekoliko dana kasnije nađen mrtav u kući svog rođaka.Pepić je Odalovićevu progonio, a onda je ubio i sa njenim telom se vozio do reke Ibar gde ju je bacio. Sebi je presudio vešanjem.

Maju ubio progonitelj
Maju ubio progoniteljfoto: Printscreen/Facebook

Saru Asanović, nekadašnju misicu, na benzinskoj pumpi u Vranju u februaru prošle godine, ubio je Marjan Stamenković koji je već robijao zbog ubistva žene. On je bio u bekstvu dva dana, a kada ga je policija opkolila ubio se pucnjem u glavu.

Sara Asanović
Sara Asanovićfoto: Printscreen/Facebook Sara Asanovic

Tri bake ubijene

Žrtve svirepih zločina u 2021. godini bile su i bake, te je tako troje unučića uhapšeno zbog sumnje da su ubili svoje babe. Veronika M. (27) posle dočeka, u pijanom stanju, izbola je svoju baku M.D. u selu kod Kučeva. Nesrećna žena preminula je nekoliko dana kasnije. U oktobru je Veljko N. (18) sekirom ubio svoju baku Veru N. posle svađe oko grejanja u selu u okolni Kraljeva.

desanka d
desanka dfoto: Facebook

Najbrutalniji zločin bilo je ubistvo Desanke D. u Kotežu kojoj je unuk David na živo vadio oči šrafcigerom, pa joj zario nož u srce pred svojim nepokretnim bratom.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track