NOVI DETALJI NESTANKA MLADIĆA IZ SPLITA: Drugovi ga videli poslednji put u klubu, NEMA GA NI U JEDNOJ BOLNICI
Foto: Privatna arhiva

apel

NOVI DETALJI NESTANKA MLADIĆA IZ SPLITA: Drugovi ga videli poslednji put u klubu, NEMA GA NI U JEDNOJ BOLNICI

Crna Hronika -

Prijatelji Mateja Periša iz Splita koji je nestao u Beogradu, kažu da su druga poslednji put videli u klubu u kom su bili u provodu.

U MUP je potvrđeno Kuriru da je Matej Peris iz Splita nestao, te da je nestanak prijavljen policiji koja traga za njim.

Da podsetimo, prijatelji mladića objavili su apel da je njihov drug nestao 31. decembra u 2.30 ujutru i da od tada nemaju informacije o njemu. Kako kažu, telefon mu je ugašen sve vreme.

- Bili smo u klubu, kao i obično, ljudi su šetali tamo vamo. Videli smo ga da priča sa nekim, rekao je da ide da se prošeta po lokalu. U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao sa nekom devojkom - priča drug i nastavlja:

- Vreme je prolazilo, tražili smo ga po toaletima i oko kluba. Otišli smo u apartman, a ujutru pravo u policiju. Sve vreme mu je ugašen telefon, brinemo se, prošlo je mnogo vremena. Tražili smo ga i po bolnicama - kaže Splićanin.

Kako objašnjava, mladići je trebalo sutra da se vrate u Hrvatsku, ali Matejev otac sutra stiže u Beograd kako bi nastavili potragu.

(Kurir.rs/J.I.)

Bonus video:

01:10

JOVANU IZ NIŠA GUBI SE SVAKI TRAG: Maturant nestao u najprometnijem delu grada, svi se digli da pomognu majci (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track