02:44

Bivši inspektor Slobodan Mišković za Kurir o Mateju Perišu

BIVŠI INSPEKTOR MIŠKOVIĆ O NESTANKU SPLIĆANINA: Evo šta kaže o taksisti koji je odbio da poveze mladića i mobilnom telefonu

Crna Hronika -

Bivši inspektor Slobodan Mišković rekao je za Kurir da bi potrazi za nestalim Splićaninom Matejem Perišem pomoglo bilo šta što bi se našlo u vezi sa njim.

- Videli ste i da je pokušao da uđe u taksi. Možda je on poslednja osoba koja ga je videla i ne bi bilo loše da se taj taksista nađe, kako bi pomogao u istrazi i makar opisao njegovo stanje - kaže Mišković i dodaje:

- Kad bi se našao njegov telefon veoma bi bio od koristi. Ali eto on je nedostupan od samog starta pa postoji mogućnost da se pokvario u vodu - kaže Mišković.

02:44

Bivši inspektor Slobodan Mišković za Kurir o Mateju Perišu

Matej Periš je nestao 31. decembra kada je iz čista mira izleteo iz beogradskog kluba „Gotik“. On je jedno vreme trčao po Beogradu, što su snimile sigurnosne kamere, pa se onda vratio kod reke, gde se krio jedno vreme pa se zatim sumnja da je ušao u vodu.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

01:26

Nađena Matejeva patika? I još 1 predmet u saksiji s cevećem! Hrvatski mediji uživo prenose šta govore očevici ronilačke potrage

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja