IZVUČENA ŽENA KOD STARE KAPETANIJE Potresna scena u Zemunu ali Rečna policija reagovala je munjevito! Spasen život u poslednji čas
Foto: Dado Đilas

građani koji su je videli odmah pozvali policiju

IZVUČENA ŽENA KOD STARE KAPETANIJE Potresna scena u Zemunu ali Rečna policija reagovala je munjevito! Spasen život u poslednji čas

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nešto nakon ponoći iz vode je u Zemunu, kod Stare kapetanije, izvučena žena (61).

U prvi mah je bilo javljeno da je izvučeno telo, a onda i da je žena ipak živa te da je hitno upućena na odeljenje reanimacije Urgentnog.

Međutim, u međuvremenu se saznalo da joj je život spasen već na obali reke i da su za to zaslužni pripadnici Rečne policije.

Naime, kako tvrde očevici, građani koji su se sinoć zatekli na tom delu keja navodno su videli ženu da ulazi u vodu jer najverovatnije želi sebi da oduzme život.

Odmah su reagovali i pozvali policiju. Patrola Rečna policije munjevitom brzinom je došla na lice mesta i iz vode izvukla ženu koja je, kako se sumnja, popila neke tablete pa ušla u Dunav.

I ekipa Hitne pomoći odmah je izašla na teren i ženi pružila pomoć. U trenutku kada ju je policija izvukla iz vode navodno je bila svesna i komunikativna.

Kurir.rs/TV Pink

Bonus video:

01:12

BOLNE RANE NE ZARASTAJU: Prošlo je 4 godine od nestanka Barbare Vitez! Roditelji i dalje NEUTEŠNI (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track