PO KO ZNA KOJI PUT ODLOŽENO SUĐENJE SORAJINOM FUDBALERU: Mihajlovića terete za nesreću, a evo zašto danas nije održano ročište!
Foto: Starsport©, Damir Dervišagić, Kurir, Privatna Arhiva

viši sud u beogradu

PO KO ZNA KOJI PUT ODLOŽENO SUĐENJE SORAJINOM FUDBALERU: Mihajlovića terete za nesreću, a evo zašto danas nije održano ročište!

Crna Hronika -

Suđenje poznatom fudbaleru Stefanu Mihajloviću zbog sumnje da je 6. maja 2015. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Dragan Radoičić, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 1. februar.

Fudbaler, zbog čijeg je angažovanja u Kini prethodno suđenje bilo pomereno za danas, pojavio se u sudnici, ali zbog sprečenosti sudije da dođe ročište ipak nije održano.

Fudbaler se, podsetimo, tereti da je na raskrsnici Bulevara oslobodenja i Ulice Veljka Lukića Kurjaka svojim "poršeom" prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u "punta" u kom je bio nastadali. Od siline udarca, fudbaler se zakucao u drvo, a onda peške pobegao s mesta nesreće.

Stefan Mihajlović
foto: Zorana Jevtić

Stefan Mihajlović, koji je inače sin bivšeg reprezentativca Radmila Mihajlovića, dospeo u žižu javnosti i zbog skandala iz privatnog života. Tako je sredinom 2016. kao bomba odjeknula vest da je njegova devojka, starleta Soraja Vučelić završila u bolnici zbog posekotina koje joj je navodno on naneo nožem. Istraga, međutim, nije pokrenuta jer je starleta ipak izjavila da se sama posekla.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track