OGLASIO SE MATEJEV OTAC O NOVIM SNIMCIMA: Komentarisao rekonstrukciju kretanja u noći nestanka, DA LI JE U VODI VIDEO SVOG SINA?!
Foto: Ana Paunković, Printscreen

SIGURNOSNE KAMERE

OGLASIO SE MATEJEV OTAC O NOVIM SNIMCIMA: Komentarisao rekonstrukciju kretanja u noći nestanka, DA LI JE U VODI VIDEO SVOG SINA?!

Crna Hronika -

MUP Srbije objavio je danas nove snimke i rekonstrukciju večeri kada je nestao Splićanin Matej Periš (27), kada je, između ostalog, rečeno da se vreme i kretanje objekta u Savi na jednom snimku poklapaju s kretanjem Matejevog mobilnog telefona.

O svemu se za hrvatske medije oglasio i Matejev otac Nenad koji nestalog sina traži već 13 dana.

- Ja na toj snimci ne mogu prepoznati plivača, pa ni Mateja. Hvala Vam - rekao je kratko Nenad Periš za 24sata.hr.

Matej Periš
foto: Printscreen MUP Srbije

Iz MUP Srbije naveli su kako su pregledali stotine sati materijala, snimki sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja nestalog Mateja i okoline i na osnovu toga su napravili rekonstrukciju njegovog kretanja. Od trenutka kada je izašao iz pravca Beton hale u 1.43 sati do trenutka silaska do Save, u 1.52 sati, odakle mu se gubi svaki trag.

- Lociranjem Matejevog mobilnog telefona preko baznih stanica indikativno je bilo kretanje jednog objekta u reci Savi. Vreme i trasa kretanja ovog objekta u reci se poklapa s kretanjem Matejevog telefona - sopšteno je danas iz MUP Srbije, podseća 24sata.hr.

Matej Periš
foto: Printscreen

Matejev otac je komentarisao za dnevnik.hr da očekuje da se istraga nastavi do konačnog odgovora gde je njegov sin.

- Ono što očekujem je da se istraga nastavi do konačnog odgovora gde je Matej, odnosno gde je mobilni uređaj koji je otporan na vodu - rekao je Nenad komentarišući i samu rekonstrukciju događaja prema kojoj Matejev telefon završava u Savi.

- Ne znam što bih trebao tu komentarisati. Policija je predstavila delove svojih saznanja vrlo stručno - kazao je kratko.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

1 / 6 Foto: Printscren MUP Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track