ŠTA SE ZNA O SPLIĆANKI S KOJOM JE MATEJ PRIČAO: Oblači brendirano i ide na mesta za bogataše! DAVALA KONTRADIKTORNE IZJAVE (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

bila za ng u beogradu

ŠTA SE ZNA O SPLIĆANKI S KOJOM JE MATEJ PRIČAO: Oblači brendirano i ide na mesta za bogataše! DAVALA KONTRADIKTORNE IZJAVE (FOTO)

Crna Hronika -

Saznanje da je nestali Matej Periš pre nestanka u noći 31. decembra razgovarao sa Splićankom M. S. uzburkalo je javnost.

Ona je inače sestra njegovog bliskog prijatelja koja je takođe u to vreme bila u Beogradu.

Matej Periš, Splićanka, M.S.
foto: Privatna Arhiva

Šta do sada znamo o njoj?

Hrvatski mediji objavili su da je Periš poslednji kontakt imao upravo sa ovom Splićankom, i da su se čuli najmanje dvaput u noći njegovog nestanka i to jednom u restoranu tokom večere i još jednom u "Gotiku“ pre nego što je mladić istrčao iz kluba.

Splićanka, navodno često dolazi u Beograd, gde uživa u noćnom provodu. Matej je navodno dok je sedeo s prijateljima u restoranu, video na Instagramu njene objave iz Beograda. To ga je navodno navelo da je pozove na druženje.

Matej Periš, Splićanka, M.S.
foto: Privatna Arhiva

"To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak pre nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije sa kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, hteo je da njegova i njena ekipa zajedno nastave da se druže te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske", rekao je izvor Večernjih. Nekoliko dana pre Matejevog nestanka na svojim profilima na društvenim mrežama podelila je fotografije iz restorana koji se nalazi u neposrednoj blizini restorana Savanova.

Splićanka, Matej Periš, M.S.
foto: Printscreen/Instagram

Splićanka i Matej poznaju se navodno godinama, a još jedna veza između njih je i to što je Periš navodno radio na njenim plovilima. Naime, kako se saznajemo, M.S. u Splitu ima i firmu koja se bavi turizmom odnosno organizacijom krstarenja po Jadranu, a njena porodica slovi za imućnu. Splićanin je povremeno radio i kao skiper na brodovima.

Kako se može videti na fotografijama, lepa Splićanka je ljubitelj brodova, putovanja i hedonističkog stila života.

Matej Periš, Splićanka, M.S.
foto: Privatna Arhiva

Za sada je nepoznato da li je Periš u noći nestanka otišao da se s njom nađe kako bi zatražio neku informaciju, pa bi mu ona eventualno prosledila neku lokaciju na koju je trebalo da dođe.

"Ona sigurno zna da li je sa njim trebalo da se nađe ili ju je on možda pitao gde može nešto da obavi, do nečega dođe i slično. Ona je navodno policiji rekla da je Matej koristio opijate pa iz toga proizlazi kako ga je poznavala bolje od njegovih muških prijatelja", rekao je izvor ranije.

Matej Periš, Splićanka, M.S.
foto: Privatna Arhiva

Gde je tačno u noći Matejeva nestanka Splićanka boravila u Beogradu, nije potvrđeno. Nakon povratka u Hrvatsku, M. S. je obrisala profile na društvenim mrežama i blokirala novinare s kojima je odbila svaku saradnju. Navodno, je u policiji bila kontradiktorna, jer je najpre rekla kako od muzike Periša nije najbolje čula a potom da je videla samo propušten proziv.

Pre nego što je M. S. izbrisala društvene mreže moglo se videti da "živi na visokoj nozi". Oblačila se brendirano i uvek je to isticala u prvi plan. Često je putovala i s društvom išla na samo ekskluzivna mesta gde idu samo bogataši. Voli takav život i može da ga priušti - kaže izvor iz Splita za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track