Najnovije vesti

VOZAČ SA LINIJE 74 DOBIO NANOGICU: Blokirao saobraćaj na sat vremena pa se nagodio sa tužilaštvom! KAJAO SE I IZVINJAVAVAO
Foto: instagram/@moj_beo_grad/printscreen

VOZAČ SA LINIJE 74 DOBIO NANOGICU: Blokirao saobraćaj na sat vremena pa se nagodio sa tužilaštvom! KAJAO SE I IZVINJAVAVAO

Crna Hronika
17:34h

Osumnjiceni S. M. vozač autobusa na liniji broj 74, priznao je izvršenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na sluzbeno lice.

Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima.

Kako Kurir saznaje on se na saslušanju kajao i izvinjavavao, tvrdeći da se mnogo iznervirao zbog nepropisno parkiranih vozila i koja su mu smetala u saobracaju.

Pravdao se da je sve to je dovelo do toga da ne postupi po nalogu policije i pružanja otpora prilikom hapšenja. Dodao je i da nije mogao da pomeri autobus od stresa i da je tražio zamenskog vozaca..

Tužilaštvo smatra da je kazna adekvatna, imajuci u vidu priznanje kajanje, njegovu neosuđivanost, kao i doprinos drugih vozača koji su prethodno neprpisno blokirali deo kolovoza.

Podsetimo, vozač autobusa na liniji 74 blokirao je u četvrtak uveče ulicu u Mirijevu na oko sat vremena, zbog čega se stvorila gužva u saobraćaju u ovom dleu grada.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja