GLUMILI STOPERE: Svi detalji osujećenog plana za beg Belivuka i Mesara, VAŽNU ULOGU IMALA I ŽENA! Od hapšenja prošla skoro godina
Foto: MUP RS

ekskluzivno saznajemo

GLUMILI STOPERE: Svi detalji osujećenog plana za beg Belivuka i Mesara, VAŽNU ULOGU IMALA I ŽENA! Od hapšenja prošla skoro godina

Crna Hronika -

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, zvani Mesar, prema planu koji su imali, trebalo je da u noći hapšenja, 4. februara 2021. godine, sa osobom koja dobro poznaje teren odu do Drine, gde bi ih najverovatnije čekao čamac.

Badovinci, Bogatić, Drina
foto: Kurir/ A.M.

- Plan je bio da ih vozi ženska osoba i da, ukoliko naiđu na kontrolu, ona kaže da ih je pokupila kao stopere. Plan im se izjalovio jer ih je policija uhapsila - otkriva izvor iz istrage.

Podsetimo, Kurir je ekskluzivno otkrio da su vođe kriminalne grupe koja je optužena za pet ubistava, u noći hapšenja 4. februara prošle godine, krenule da beže u Bosnu i Hercegovinu!

- Istražitelji su došli do informacija da im je krtica koju su imali u SBPOK veče pre hapšenja dojavila da će im biti stavljene lisice. U pripremi planiranja bekstva pomagao im je, kako se sumnja, bračni par iz Loznice, bivši policajac Vlado Georgiev i njegova supruga Slađana Sekulić, koji su se takođe našli na optužnici Tužilaštva za organizovani kriminal - kaže naš izvor i nastavlja:

- Plan je bio da te noći preko Sremske Mitrovice Belivuk i Miljković odu do Drine i prevezu se čamcem u Bosnu i Hercegovinu. Međutim, na putu su uhapšeni i stavljene su im lisice u poslednjem trenutku - otkriva izvor Kurira.

Obojica se od tog 4. februara nalaze u pritvoru, gde čekaju početak suđenja. Optuženi su za najteža krivična dela, pet ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem.

- Početak suđenja još nije zakazan, a Velji Nevolji i Maretu Mesaru preti doživotna robija - podseća sagovornik Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track