PONOVLJENO SUĐENJE MILANU KALINIĆU: Svedočili snimatelj i novinar, evo šta su rekli o incidentu za koji je optužen glumac
Foto: Ana Paunković

Predstavnici medija

PONOVLJENO SUĐENJE MILANU KALINIĆU: Svedočili snimatelj i novinar, evo šta su rekli o incidentu za koji je optužen glumac

Crna Hronika -

Predstavnici medija svedočili su u Višem sudu u Beogradu na ponovljenom suđenju glumcu Milanu Kaliniću koji je optužen za nasilničko ponašanje uoči košarkaške utakmice Crvene Zvezde i Partizana u aprilu 2019. godine u hali "Aleksandar Nikolić".

Snimatelj, fotograf i sportski novinar Telegrafa, čiji su snimci i fotografije podneti kao dokazi, su kazali da nisu videli sam incident. Snimatelj Jovica Vučković naveo je da je video samo ono što je snimio, jer je gledao kroz kameru, ali ne seća se da li je tad na sajt pušten montiran ili sirov snimak.

Milan Kalinić
foto: Zorana Jevtić

Njegov kolega fotograf Marko Jovanović kazao je da je u dvoranu ušao pet minuta pre početka utakmice, kada se incident u kojem je učestvovao Kalinić, već završio.

- Iz redakcije su me zvali da pitaju da li imam slike Kalinića, a ja nisam znao o čemu se radi. Zato sam onda fotografisao Kalinića dok je stojao sa Draganom Šutanovcem i sedeo na reklamama - kazao je Jovanović.

Milan Kalinić, Dalibor Krković
foto: Beta/Branislav Božić

Sportski novinar Bojan Milunović, koji je tad radio u Telegrafu, kazao je da događaj nije video, jer je pres loža bila predaleko, ali da je prišao kad je video gužvu i komešanje, međutim, tad se sve već smirilo:

- Javio sam u redakciju da je došlo do sukoba Kalinića i nekog nepoznatog i da su mi tu ljudi rekli da su se sukobili oko mesta za sedenje. Ne sećam se da li sam pisao tekstove o tom događaju.

Milan Kalinić
foto: Starsport©

Kalinić se, inače, tereti da je tad šakom u glavu udario Dalibora Krkovića, što je on u sudu negirao.

Svi svedoci kazali su da ne znaju ko je njihovom sajtu dao fotografije tog incidenta, a koje su imenovane kao ustupljene.

Nakon toga sudija je delimično prihvatio zahtev odbrane da se iz dokaza izdvoje sve te fotografije, ali samo one koje su ustupljene. Tužilaštvo se tome protivilo i najavilo žalbu Apelacionom sudu.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track