SVEŠTENIK SILOVAO SVOJU ŽENU I ĆERKU (6): Anita ispričala detalje STRAVE I UŽASA koje je preživela
Foto: Printscreen/TV Pink

jezivo

SVEŠTENIK SILOVAO SVOJU ŽENU I ĆERKU (6): Anita ispričala detalje STRAVE I UŽASA koje je preživela

Crna Hronika -

Moj bivši muž, sveštenik iz Perua, silovao me je godinama, a seksualno je zlostavljao i našu tada šestogodišnju ćerku! Iako sam od njega pobegla pre dve godine i imam dokaze za sva njegova zlodela, i dalje živim u strahu, jer on još uvek ulicama šeta slobodan.

Ovo je u jezivoj ispovesti ispričala Anita Erdeg Trto (30), koja se sa samo 19 godina zbog ljubavi odselila u Peru. Međutim, veoma brzo krenula su užasna zlostavljanja.

Anita Edek Trto, Pedofil
foto: Printscreen/TV Pink

Ljubav sa interneta

- Bivšeg muža upoznala sam na internetu, dugo smo bili samo prijatelji, a onda se rodila ljubav. Verovala sam da ću biti sigurna uz muža sveštenika. Ali zlostavljanje je krenulo već prve bračne noći. Ubeđivao me je da je problem u meni, i ja sam mu u početku verovala. Zlostavljanja su bila česta, a nije me silovao jedino dok sam bila trudna jer sam imala rizične trudnoće. Ali i ti dani bili su nepodnošljivi. Sada kada gledam unazad, i pre braka bili su vidljivi znaci, mogla sam da predosetim šta me čeka, ali bila sam zaljubljena i nisam ih primećivala - započinje svoju ispovest Anita i priseća se najjezivijih momenata života u Peruu.

- Mnogo puta želela sam da pobegnem, ali nikad nije bila opcija da se okrenem i odem a da deca ostanu sa njim. A nisam mogla da ih povedem sa sobom, jer prema tamošnjim zakonima bio mi je potreban potpis oca kako bih ih izvela iz zemlje. Kada je dobio posao u Bosni i kada smo se preselili, ponadala sam se da će biti bolji prema meni. Ali bio je još gori. Tada sam bila rešena da moram da pobegnem sa decom u Srbiju!

Tek tada, Anita je saznala da nije samo ona trpela torturu i seksualno iživljavanje svog muža.

- Jednog dana sam ušla u sobu i videla ćerku kako priča sa ocem preko video-poziva i zavlači telefon pod suknju! Odmah sam to prijavila Centru za socijalni rad i tada sam posumnjala da je suprug zlostavljao našu ćerku! Setila sam se i da je ona odmalena imala problem sa infekcijama, ali doktori su mi tada govorili da je to od pelena ili prljavih WC šolja u vrtiću. Međutim, od kada smo došli u Srbiju, nije imala tih problema. Bilo mi je jako teško, i sama sam bila zlostavljana kao dete i trebalo mi je čak tri godine da bih to rekla roditeljima. Htela sam da joj pomognem, ali nisam znala kako. Malo-pomalo i uspela sam da je navedem da nacrta kuda ju je sve otac mazio po telu. Zaprepastila sam se kada sam videla da ju je otac dodirivao čak i ispod suknje - sa suzama u očima priseća se sagovornica Informera.

Advokat: Protiv njega se vodi devet sudskih postupaka!

Anitin advokat Ivana Kropf kaže da se protiv Peruanca pred srpskim sudovima trenutno vodi devet postupaka.

- Pokrenute su prijave zbog nasilja u porodici i najtežih oblika seksualnog zlostavljanja supruge i ćerke. Od suda je traženo da se deca zaštite tokom procesa, budući da su ona traumatizovana: imaju noćna mokrenja i strašno se plaše da će ih otac trajno odvesti u Peru. Ulazimo u drugu godinu da ova mera još nije usvojena, a tražili smo i lišenje roditeljskog prava. U Beogradu u Višem javnom tužilaštvu za tehnološki kriminal podnete su dve krivične prijave koje se odnose na to da je otvorio imejl na ime sada osmogodišnje devojčice, a ne znamo što je to uradio - istakla je Kropfova.

Anita Edek Trto, Pedofil
foto: Printscreen/TV Pink

Deca ga se plaše

Devojčica je zatim sve ispričala i svojoj učiteljici, a na kraju i policiji.

- Kasnije je ispričala da joj je tata govorio da tu tajnu ne sme nikome i nikada da otkrije, a zlostavljao ju je kada sam ja odlazila iz kuće - prepričava nam Anita i dodaje:

- Moj bivši muž rekao mi je da bolesnog sina mogu da zadržim, a da će mi ćerku uzeti. Njoj je donosio poklone, a sinu ne. Deca ga se strašno boje, ne žele da ga vide, a ćerkica i dalje ima noćne more. Često dolazi sva mokra i uzrujana u moj krevet i kaže mi: "Mama, opet sam sanjala da me je tata odveo i prodao!" Iako trenutno nema zabranu prilaska, on godinu dana nije pozvao da pita da li su deca živa i zdrava.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja