PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U BEOGRADU: Delovi tela rasuti po putu, sumnja se da je čovek pao sa pasarele VIDEO
Foto: Kurir/Aleksandar Bečić

saobraćajka u zemunu

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U BEOGRADU: Delovi tela rasuti po putu, sumnja se da je čovek pao sa pasarele VIDEO

Crna Hronika -

Ovo su jezive scene stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila večeras oko 17 sati na auto-putu kod benzinske stanice Zmaj u Zemunu, u smeru ka Beogradu.

1 / 10 Foto: Kurir/Aleksandar Bečić

Poginuo je za sada neidentifikovani muškarac koga je, prema prvim informacijama udario autobus "Niš ekspresa". Prema nezvaničnim informacijama, čovek je pao ili skočio sa pasarele na automobil, koji ga je odbacio na drugu stranu kolovoza, gde ga je udario autobus "Niš ekspresa".

00:27

Autobus usmrtio čoveka kod Zmaja

Vozilo stoji u zaustavnoj traci. Telo se nalazi nasred auto-puta, a prema rečima očevidaca, smrskano je do neprepoznatljivosti. Delo tela su rasuti po putu.

poginuo, Nesreća
foto: Kurir/Aleksandar Bečić

Nezvanično, svedoci koji su prošli pored mesta nesreće tvrde da je telo obezglavljeno. Saobraćaj se odvija usporeno i kroz samo jednu traku. Policija se nalazi na mestu nesreće i vrši uviđaj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track