PEŠAKA KOJI JE PRELAZIO AUTO-PUT VEROVATNO UDARIO AUTO, A POTOM GA PREGAZIO AUTOBUS: Zna se ko je stradali iz Zemuna!
Foto: Kurir/Aleksandar Bečić

detalji tragedije u zemunu

PEŠAKA KOJI JE PRELAZIO AUTO-PUT VEROVATNO UDARIO AUTO, A POTOM GA PREGAZIO AUTOBUS: Zna se ko je stradali iz Zemuna!

Crna Hronika -

Muškarca koji je sinoć nastradao kod benzinske stanice Zmaj u Zemunu kada ga je pregazio autobus "Niš ekspres" , kako nezvanično saznajemo najverovatnije je prvo udario automobil koji je išao iz smera Niša ka Šidu, a potom je preko njega prešao autobus koji je dolazio iz suprotnog smera.

poginuo, Nesreća, autobus
foto: Kurir/Aleksandar Bečić

Jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 17 sati,a u prvom trenutku nije bio poznat identitet, ali je utvrđeno da je reč o R.Đ. (52).

poginuo, Nesreća
foto: Kurir/Aleksandar Bečić

Kako nezvanično saznajemo nesrećni muškarac je najverovatnije pokušao da pređe auto - put.

- Pretpostavlja se da je pešak bio na sredini, odnosno na mestu gde je ograda koja deli smer, u trenutku kada je pokušao da pretrči na njega je naleto automobil marke "polo", koji se kretao iz smera Niša ka Šidu. Takođe pretpostavlja se da je od siline udarca pešak preleteo i pao u traku koja je namenjena za vozače iz suprotnog smera - objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On dodaje da je na nesreću u tom trenutku iz smera Šida naišao autobus "Niš ekspres".

- Vozač verovatno nije imao vremena da drugačije odreaguje te je bukvalno prešao preko tela nesrećnog čoveka. Pešak je ostao na mestu mrtav . Oba vozača su alkotestirana te je utvrđeno da nisu imali alkohola u krvi - rekao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja