DROGIRAN IZAZVAO NESREĆU U PETROVARADINU U KOJOJ MU JE STRADALA BABA: Milan nije stao na znak STOP pa se sudario sa kamionom
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

određeno zadržavanje do 48 časova

DROGIRAN IZAZVAO NESREĆU U PETROVARADINU U KOJOJ MU JE STRADALA BABA: Milan nije stao na znak STOP pa se sudario sa kamionom

Crna Hronika -

Milan V. (27) iz Novog Sada, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Naime, on u petak oko 13 časova, u Petrovaradinu, na raskrsnici Reljkovićeve ulici, kod nekadašnje diskoteke "Točak" vozeći automobil marke "punto", pod dejstvom narkotika (kanabisa), nije ustupio prvenstvo prolaza teretnom vozilu i tako izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova baka Marija K. (76).

- Dečko koji je vozio auto ubio je svoju sopstvenu babu na zadnjem sedištu. Izašao je na glavni put, ne zaustavši se na znak "stop" i u tom trenutku iz pravca Sremskih Karlovaca je naišao kamiončić i udario u suvozačevu stranu - Kaze jedan od očevidaca nesreće.

Dr Zoran Krulj, portparol Hitne pomoći, rekao je da u nesreći u Reljkovićevoj ulici u Petrovarinu, njihova ekipa je samo mogla da konstatuje smrt nesrećne žene.

Milanu V. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track