POLICIJA GODINU DANA DEŽURA ISPRED KLANICE U RITOPEKU: Belivukov klan ubijao i mleo žrtve u kući strave! Evo kako ona sad izgleda
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

štek

POLICIJA GODINU DANA DEŽURA ISPRED KLANICE U RITOPEKU: Belivukov klan ubijao i mleo žrtve u kući strave! Evo kako ona sad izgleda

Crna Hronika -

Policija i nakon godinu dana obezbeđuje kuću strave u Ritopeku, gde je kriminalna organizacija na čelu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, brutalno ubila pet svojih žrtava, tako što ih je mučila, zatim sekla na komade, a potom ih stavljali u mašinu za mlevenje mesa!

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Inače, kuća strave kako je mnogi zovu je u vlasništvu uhapšenog Vlade Draganića, koji je klanu ustupio imanje za izvršenje zločina. MUP Srbije je na prezentaciji u BIA pokazao medijima kako zapravo iza velikih zidina izgleda imanje.

kuća strave u Ritopeku
kuća strave u Ritopekufoto: screenshot Pink tv

- Ekipa klana Belivuka i Miljković u kuću strave u Ritopeku namamio je prema otužnici za sada pet žrtava - Aleksandra Gligorijevića, Gorana Veličkovića, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje - podseća naš sagovornik i dodaje:

00:22

Kuća strave u Ritopeku

- Sva petorica su snimljena kako ulaze u kuću strave,a li ne i kako iz nje izlaze.

Podsetimo, optužnica je podignuta protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i optuženi su za brojna krivična dela - ubistva, otmice, trgovinu narkoticima i silovanje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track