ZAVRŠENO SASLUŠANJE U VRANJU: Šta je rekla devojka vozač o nesreći u kojoj su poginule dve drugarice, evo kolika joj kazna preti
Foto: screenshot Pink tv

iznela odbranu, predložen joj pritvor

ZAVRŠENO SASLUŠANJE U VRANJU: Šta je rekla devojka vozač o nesreći u kojoj su poginule dve drugarice, evo kolika joj kazna preti

Crna Hronika -

VRANJE - A. S., koja je bila za volanom automobila, koji je sleteo u Južnu Moravu kada su poginule dve devojke u subotu, iznela je svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

- Ne priznaje izvršenje dela, ne seća se svih klučnih detalja. VJT je predložilo pritvor u trajanju od 30 dana.

Anđela Stoilović, Saobraćajna Nesreća, Džep, Južna Morava
foto: Printscreen/Pink, Printscreen/Facebook

Kako je potvrđeno iz VJT, druga preživela devojka iz automobila koji je sleteo u reku, Kristina M. biće saslušana prvo od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Preti joj do 12 godina robije

Osumnjičenoj A.S. stavlja se na teret da je umišljajno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Osumnjičenoj A.S. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Osumnjičena je dala svoju odbranu u prisustvu svog branioca, nije priznala izvršenje krivičnog dela. Više javno tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora do 30 dana.

Ona je juče popodne otpuštena iz bolnice, a prema najavama trebalo bi, pored OJT i Više tužilaštvo da uzme izjavu od nje. Rezultati obdukcije za Katrainu P, koja je u utorak nađena u reci, nisu još poznati. Ona će danas biti sahranjena u rodnom Predejanu. Anđela M, koja je nastradala, sahranjena je u utorak, takođe u Predejanu.

Nesreća se dogodila kod Vladičinog Hana, kada je oko 4 ujutru u subotu, zbog velike brzine i leda, auto u kome su bile 4 devojke, sleteo u Južnu Moravu.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track