PIJANI I DROGIRANI JURE PO PUTEVIMA: Bahati vozači na sve strane, jedan vozio 115 km/h sa 2,48 promila alkohola!
Foto: Ana Paunković

pune ruke posla za policiju

PIJANI I DROGIRANI JURE PO PUTEVIMA: Bahati vozači na sve strane, jedan vozio 115 km/h sa 2,48 promila alkohola!

Crna Hronika -

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su tokom noći nekoliko vozača iz saobraćaja koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge i zbog nasilničke vožnje.

Presretač je zaustavio, sinoć u 21.46 časova, vozača "folksvagen furgon" koji se kretao iz pravca Šida ka Beogradu i vozio brzinom od 112,4 kilometara na čas na delu puta gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas. Kod ovog tridesetdevetogodišnjeg vozača, alkotest je očitao 1,28 promila alkohola u organizmu.

Sinoć u 21.58 časova, saobraćajna patrola kod Orlovače, smer ka Čačku zaustavila je vozilo šabačkih registarskih oznaka koje se kretalo brzinom od 115 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80. Dvadesetosmogodišnji vozač je podvrgnut i alkotestu koji je pokazao da ima 2.48 promila alkohola u organizmu.

U Ulici vojvode Dobrnjca, opština Palilula, sinoć u 20.50 časova, zaustavljeno je vozilo "golf" zbog vožnje ulicom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera. Kod ovog dvadesetogodišnjeg vozača, droga testom je utvrđeno i da je pozitivan na kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja