DRAMA NA SUĐENJU ROĐAKU VELJE NEVOLJE! SESTRA UBIJENOG TRIFUNOVIĆA ZAKUKALA U SUDNICI: Оtac optuženog u hodniku šokirao izjavom!
Foto: Privatna Arhiva, Mondo/Stefan Stojanović

UBIO NAJBOLJEG DRUGA

DRAMA NA SUĐENJU ROĐAKU VELJE NEVOLJE! SESTRA UBIJENOG TRIFUNOVIĆA ZAKUKALA U SUDNICI: Оtac optuženog u hodniku šokirao izjavom!

Crna Hronika -

Suđenje Damiru Ibrahimoviću (21), koji je optužen da je za prošlu Srpsku novu godinu ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) ispred zgrade u Novom Beogradu, nastavljeno je juče pred Višim sudom saslušanjem svedoka.

Nemanja Popović, zajednički prijatelj pokojnog i okrivljenog, potvrdio je da je kobne večeri bio sa njih dvojicom na žurci i da je sve proteklo u najboljem redu.

On je naveo da Ibrahimovića poznaje od detinjstva, a da je Trifunovića upoznao pet godina ranije preko drugova.

Na pitanje Dejana Lazarevića, Ibrahimovićevog branioca, da li je ubijeni imao poroke, Popović je rekao da je pio i kockao kao i dvojica njihovih drugara Jovan i Ivan. Taj odgovor izavao je burne reakcije porodice Trifunović u sudnici.

Ivan Trifunović, Novi Beograd, ubistvo, D.I.
foto: Privatna Arhiva, Kurir/Jelena Rafailović

- Ispada da se pokojnom sudi, a ne ubici - prokomentarisao je Dragiša Trifunović, otac ubijenog Ivana.

- Pustiće ubicu! - zakukala je Ivanova sestra, kada je sudija objavila da Apelacioni sud razmatra žalbu na produženje pritvora Ibrahimoviću.

Damirov otac Nijaz je posle suđenja u hodniku Palate pravde povišenim tonom, među brojnim prijateljima, porodicom i predstavnicima medija, uzvratio:

- Zašto otac ne kaže ko je treća osoba na snimku od kobne noći?! Taj je ubio Ivana, a ne moj sin!

Ibrahimović je, inače, blizak rođak Veljka Belivuka. Optužen je da je u noći između 13. i 14. januara prošle godine ubio Ivana nožem, samo nekoliko stotina metara od stana u kome je ubijeni živeo sa porodicom.

Od početka suđenja on negira krivicu i tvrdi da je naišao na ranjenog Trifunovića i njegovog oca, kome je pomogao ga odveze u bolnicu.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja