01:19

Boža Spasić primetio čudan detalj u vezi sa ubistvom Srbina u Đenovi!

UBISTVO U ĐENOVI

BIVŠI OBAVEŠTAJAC PRIMETIO DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! U slučaju zaklanog srpskog mornara je nešto čudno!

Crna Hronika -

U Đenovi je zaplenjeno 450kg kokaina, koji je bio sakriven u kontejneru sa tovarom kafe iz Brazila, a pored droge na brodu pronađen je i zaklan moreplovac, državljanin Srbije, čiji je identitet ustanovljen tokom jučerašnjeg dana. O ovoj temi je za Kurir televiziju govorio Boža Spasić.

foto: Kurir televiyija

Podsetimo, Mornar Dragan Panić (51) iz Omoljice kod Pančeva pronađen s prerezanim grkljanom na teretnjaku koji je iz Brazila u italijansku luku Đenova prevozio kafu i 450 kilograma droge.

- Ubijeni čovek je bio varilac na brodu i radio je sedam godina. U Italiji je ovo izazvalo velik uznemirenje. Tu se radi o nekih 30 do 35 miliona evra droge koja je toliko vredna na evropskom tržištu. Kome je bila namenjena to će se verovatno saznati - rekao je Spasić.

D.P., Ubijeni mornar, Đenova, ubijeni Srbin
foto: Nenad Kostić, Printscreen

Na brodu "MSC Adelejd", koji je iz Brazila došao u italijansku luku Đenova, zaplenjeno je 450 kilograma kokaina visoke čistoće, koji je bio sakriven u kontejneru s kafom, a istražitelji su se šokirali kad su, prilikom pretresa plovila, pronašli i telo Srbina s prerezanim grkljanom!

Spasić ističe da je zanimljiva i činjenica i detalj o kom bi trebalo posebno razmisliti, a to je da je čovek ubijen, a da je droga ostala. Spasić ističe i da se porodica oglasila i rekla da on nema nikakve veze sa drogom.

foto: Kurir televiyija

- Moram samo da naglasim da se porodica oglasila i da je rekla da ubijeni čovek nema nikakve veze sa drogom. Obično vi izaberete, da vam mula, čovek koji prenosi drogu je lice koje je van tokova, koje je van bilo kakve sumnje. Ovde bi sačekao istragu, ali je vrlo interesantno da se radi o ubistvu čoveka. Imamo različite spekulacije, da je ubijen jer je nešto video. Međutim, on je ubijen, a droga je ostala.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

11:11

Božidar Spasić i Blažo Marković o klanu Belivuk-Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track