NAPADNUTA VRANJANKA ZAVRŠILA NA ŠIVENJU SA DVE RANE NA VRATU: Evo u kakvom je stanju pošto ju je muž izubadao nožem
Foto: Kuriri.rs/T.S.

porodično nasilje

NAPADNUTA VRANJANKA ZAVRŠILA NA ŠIVENJU SA DVE RANE NA VRATU: Evo u kakvom je stanju pošto ju je muž izubadao nožem

Crna Hronika -

VRANJE - Vranjanka kojoj je suprug ubodima nožem naneo povrede po vratu zbrinuta je u ZC Vranje. Kako Kurir saznaje povrede su ušivene na vratu, a reč je o dve rane.

- Povrede koje su mogle da budu nanešene oštrim predmetom zbrinute su u ZC Vranje uz odgovarajuću psihičku potporu za događaj koji se navodi , navodi izvor Kurira.

Podsetimo, policija je brzom akcijom uhapsila I. Z. (1981) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU vranje.

Sumnja se da je on sinoć, nakon kraće rasprave, u stanu u Vranju, zadao ubode nožem u vrat tridesetsedmogodišnjoj supruzi. Povređenoj ženi lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je u ulici Bulevar Nikole Tesle, Z.I. iz Vranjske Banje, u stanju alkoholisanosti nožem ubo svoju suprugu M.Z. u predelu prednje strane vrata nanevši joj teške telesne povrede. Porodično nasilje dogodilo se u porodičnom stanu. Osumnjičenom Z.I. određeno je policijsko zadržavanje.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track