TATIN SIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Оpet bio na meti policije, a njegovi bahati postupci već mesecima IZAZIVAJU LAVINU REAKCIJА FOTO
Foto: Instagram, screenshot

TATIN SIN KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Оpet bio na meti policije, a njegovi bahati postupci već mesecima IZAZIVAJU LAVINU REAKCIJА FOTO

Crna Hronika -

Instagram zvezda Nikola Keljanović (23), poznatiji kao "tatin sin", koji vozi preskupe automobile i snima se kako divlja u saobraćaju, ostao je u ponedeljak bez "mercedesa AMG", vrednog oko 130.000 evra!

Policija mu je privremeno zaplenila ovaj auto jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno.

"Tatinog sina", međutim, ovo ni najmanje nije potreslo, pa je na Instagramu objavio fotografiju oduzetog "mercedesa" uz komentar: "Vidimo se ubrzo, zverino."

Nikola Keljanović
foto: Printscreen Facebook

Keljanović, inače, navodno zarađuje tako što vodi kladioničarsku Instagram stranicu, ali mu je po svemu sudeći glavni izvor prihoda otac, koji ima građevinsku firmu u Nemačkoj, po čemu je i dobio nadimak "ćaletov" ili "tatin sin".

iizvor iz policije kaže da je Nikola zaustavljen u ponedeljak u skupocenom "mercedesu" tokom rutinske kontrole na Novom Beogradu.

- Policajci su tada ustanovili da vozilo nema prednju tablicu, a konstatovano je da su farovi prepravljani i da su ljubičaste boje. Na pitanje policajaca zašto na "mercedesu" nema prednje tablice, vozač je odgovorio da je to takav model. Vozilo je privremeno oduzeto i poslato na kontrolu i vanredni tehnički pregled - objašnjava sagovornik.

Kako je pojasnio izvor, policija će zadržati "mercedes" određeno vreme kako bi se proverilo da li je legalno kupljen i da li, eventualno, za vozilom traga Interpol.

- Ukoliko se utvrdi da je sve u redu sa vozilom i ukoliko se otklone svi nedostaci, vozilo će biti vraćeno vlasniku, ali bez tablica. On je dužan da nakon toga u najkraćem roku uradi novi tehnički pregled i da sa ispravnim papirima dođe u policiju po tablice - napominje sagovornik.

Keljanović se uopšte nije potresao zbog oduzimanja "mercedesa", pa je odmah o tome obavestio pratioce na Instagramu, kojih ima oko 124.000. Objavio je sliku zaplenjenog vozila uz komentar: "Vidimo se ubrzo, zverino." U sledećoj objavi je bila fotografija gomile keša, uz poruku: "Onaj osećaj kad kreneš po novu 'panameru turbo' i na putu do tamo ti oduzmu auto".

Ovo nije prvi put da policija privremeno oduzima skupocene automobile "ćaletovom sinu". U februaru prošle godine, u samo nekoliko dana policija mu je oduzela "porše panameru" u Zemunu i džip "porše kajen" na Novom Beogradu. Zlatna "panamera" mu je bila oduzeta jer Keljanović nije imao izdat atest za prepravku vozila, pošto je imao folije na svim staklima i vetrobranu. Što se džipa tiče, policija mu ga je oduzela jer su stakla naknadno bila zatamnjena.

Inače, ime Nikole Keljanovića poznato je široj javnosti i po bahatom ponašanju u saobraćaju. "Tatin sin" se redovno pojavljuje u skupocenim automobilima, divlja u saobraćaju, snima se dok vozi brzo i sve to "kači" na društvene mreže. Na svom Instragram profilu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života, gomile keša i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi snimci divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera...

- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja: "Završiću fakultet, biću obrazovan." Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je Keljanović jednom prilikom.

Nikola Keljanović je u žižu javnosti dospeo i 31. oktobra 2020, kada je slupao tatin zlatni "porše panameru" i time se "pohvalio" na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ironično je poručio: "Ubiće me ćale", a onda je snimio razlupani "porše" uz komentar: "Biće bolje."

"Biseri" o parama i obrazovanju

- Ja, ako imam pare, svako će me poštovati. Šta me briga da li mi je neko pravi ili lažni prijatelj

- Kad bi svi bili fakultetski obrazovani, ko bi nama radio sve ove ostale poslove

- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina

- Sebe doživljavam kao običnog dečka, svako može da vozi auto od 50.000 ili 100.000 evra na lizing, to nije ništa posebno

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja