SVE ODEVNE KOMBINACIJE ZORANA MARJANOVIĆA KOJIMA JE ŠOKIRAO NA SUĐENJIMA: Udovac voli šareno i da bojama razbija monotoniju!
Foto: ATA images, Kurir, Mondo/Stefan Stojanović

voli da privlači pažnju

SVE ODEVNE KOMBINACIJE ZORANA MARJANOVIĆA KOJIMA JE ŠOKIRAO NA SUĐENJIMA: Udovac voli šareno i da bojama razbija monotoniju!

Crna Hronika -

Najpoznatiji udovac Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović na današnje suđenje u beogradsku Palatu pravde u novoj veoma zanimljivoj i uočljivoj odevnoj kombinaciji.

1 / 19 Foto: Nenad Kostić

Optuženi je na današnjem suđenju pojavio u žutim pantalonama, koje je presekao sa plavim kaišem. Pored toga imao je plave cipele i iste boje mu je bila košulja, a sve to je razbio takođe, žutom kravatom.

zoran na današnjem suđenju
zoran na današnjem suđenjufoto: Nenad Kostić

Inače, ovo nije prvi put da Marjanović izabere neku odevnu kombinaciju koja zaintrigira javnost. Svojim stajlingom svima zapadne za oko svaki put kad se pojavi pred kamerama, a na prethodono suđenje došao je obučen u bež pantalone i košulju, ali je tu monotoniju presekao jarko crvenom kravatom. Mnogi su komentarisali da se obukao u stilu "crveno na radost", iako prilika nije ni malo radosna.

marjanović u bež fazonu
marjanović u bež fazonufoto: ATA images

U moru odevnih kombinacija Marjanović je tako prošle godine došao na ročište odeven u ležernu kombinaciju, roze sako i šarenu košulju, a tada je za Kurir rekao da se veselo obukao jer mu je "život crn".

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednjih godina. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem - kazao je ranije Marjanović.

u zanimljivoj odevnoj kombinaciji
u zanimljivoj odevnoj kombinacijifoto: Stefan Stojanović

U novembru prošle godine na suđenje je Marjanović došao u crnom parnom odelu, ali je jednostavnost svoje kombinacije razbio šarenom košuljom, dok je u junu iste godine na sud došao u crnim kariranim pantalonama, beloj košulji i sa crnom kravatom.

Zoran Marjanović često menja i fizure, pa je do sada bilo prilike da ga ljudi vide sa skroz kratkom firzurom, ali isto tako i sa dugom kosom i čirokanom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Marjanović stigao u Palatu pravde, nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track