ZA SMRT JELENE MARJANOVIĆ BILO OSUMNJIČENO 15 MUŠKARACA? Advokati odbrane tvrde: Jedan u vreme uzimanja DNK bio mrtav
Foto: Privatna Arhiva, Ilustracija

detalji sa današnjeg suđenja

ZA SMRT JELENE MARJANOVIĆ BILO OSUMNJIČENO 15 MUŠKARACA? Advokati odbrane tvrde: Jedan u vreme uzimanja DNK bio mrtav

Crna Hronika -

Pisana dokumentacija koja su danas izvedena kao dokaz na suđenju Zoranu Marjanoviću, ukazuju da je pre nego sto je on uhapšen za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović status osumnjičenih imalo najmanje 15 drugih muškaraca.

Sudsko veće je danas kao dokaz izvelo dokumenta koja pokazuju kako su muškarcima čija su imena pročitana, u svojstvu osumnjičenih, uziman biološki materijal za DNK analizu.

Među njima je i izvesni Saša Marković, koji je u vreme uzimanja DNK bio mrtav.

- Mi ne znamo ni ko su ovi ljudu ni zašto su konkretno imali ststus isumnjičenih - naveo je Marjanovićev advokat Aleksandar Zarić, navodeći da je jedan od navodno odumnjienih bio čovek koji je zatečen kako pijan spava u kanalu, a drugi muškarac koji je skupljao gliste u blizini.

Inače, danas je u sudnici otkriveno da su u sklopu istrage detaljno uzeti dokazi, čak i presvlake iz jednog taksi vozila koje se do sada nije piminjalo.

Advokati su protestovali u nekoliko navrata, navodeći da im policija i tužilaštvo nisu dostavili brojne dokaze.

- Postoji izveštaj MUP- a od 30. maja 2016. u kom se navodi da su sva vozila porodice Marjanović i njihova kuća bili ozvučeni. Naš branjenik i cela njegova porodica su bili i na merama tajne pratnje, ali izveštaj o rezultatima primene tih mera, u predmetu ne postoji - rekao je advokat Nikola Dumnić.

Kao dokaz su danas izvedeni i rezultati analize telefona Jelene Marjanović, u kom je njen suprug bio upisan kao Zlatni Mekin.

- Brojne poruke između pokojne Jelene i Zorana Marjanovića pokazuju da su bili u savršenom odnosu i samim tim isključuje se da je Zoran Marjanović imao motiv da ubije suprugu - rekao je u sudnici advokat Veljko Delibašić.

(Kurir.rs/J.S.)

Bonus video:

02:10

I detektiv tvrdi da je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track