BARBI NADRILEKARKA OPTUŽENA DA JE UNAKAZILA ŽENE ESTETKIM ZAHVATIMA: Želim da 4 sata budem u šetnji i da dete vodim u igraonicu!
Foto: Zorana Jevtić, screenshot

PRVI OSNOVNI SUD U BEOGRADU

BARBI NADRILEKARKA OPTUŽENA DA JE UNAKAZILA ŽENE ESTETKIM ZAHVATIMA: Želim da 4 sata budem u šetnji i da dete vodim u igraonicu!

Crna Hronika -

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu juče je odložen glavni pretres na suđenju nadrilekarki Olgici Markanović, zbog optužbi da je estetskim zahvatima unakazila više žena.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić
Olgica Markanović
foto: Privatna Arhiva, Instagram

Advokat Borivoje Borović, branilac nadrilekarke rekao je na sudu da imaju predloge o kojima bi trebalo da se razmotri.

- Skrenuo bi pažnju da se moja branjenica nalazi u pritvoru već šest meseci, a da tokom tog perioda nije započeo glavni pretres, kao i da se radi o suđenju u nerazumnom roku koji se kose sa ljudskim pravima i slobodama. Smatram da su se stekli uslovi da se okrivljenoj ukine dosadašnji kućni pritvor i da se on zameni sa merom zabrane napuštanja mesta prebivališta, inače Beograda - rekao je Borović.

olgica pristigna na današnje ročište
olgica pristigna na današnje ročištefoto: Zorana Jevtić

Advokat je dodao da ukoliko se sud misli da se nisu stekli uslovi za ovo, oni imaju još jedan predlog.

- Pošto je Olgica jedini straratelj nad maloletnim detetom smatram da je humano da i to dete ne bude u pritvoru zajedno sa majkom. Da joj se omogući veći broj sati van kuće - a to je četri sata - dodao je Borović, dok se nadrilekarka složila sa ovim predlogom:

- Obavezujem se da ću poštovati sve određene mere koje mi sud odredi, ali bi želela više sati da dete vodim u igraonicu i u zološki vrt.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Inače, Olgica Markanović svojim atraktivnim izgledom izaziva mnogo pažnje, pa je tako sada došla odevena u kožnu braon kombinaciju, a imala je i bundu u istoj boji. Ona se prošlo ročište pojavila sva u belom, tada je imala belo odelo.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track