MISTERIOZNA SMRT MILOSAVA U KAFANI KOD IVANJICE U grlu mu našli parče mesa: Neverovatno da je tako mogao da izgubi život
Foto: RINA

nema ko da traži obdukciju

MISTERIOZNA SMRT MILOSAVA U KAFANI KOD IVANJICE U grlu mu našli parče mesa: Neverovatno da je tako mogao da izgubi život

Crna Hronika -

Na lokalnom groblju Mala Bukovica danas je sahranjen Milosav N. (45) koji se u noći između subote i nedelje zadavio komadom mesa u kafani.

Nesrećni čovek je sa prijateljima bio na proslavi u naselju Bioča, kada mu je najednom tokom večere pozlilo. Kasnijom istragom je utvrđeno da mu se u dušniku zaglavio komad mesa, ali uzrok smrti nije siguran.

Nema ko da traži obdukciju

Muškarcu je pozlilo dok je sedeo sa prijateljima. Oni su ga odveli do toaleta kako bi došao sebi, ali mu je stanje i dalje bilo teško. Hitna pomoć je stigla na lice mesta i odvezla ga lekaru, ali mu je tamo konstatovana smrt. U grlu mu je pronađeno parče mesa - piše Telegraf.rs.

Ipak, ne može se sa sigurnošću reći da je gušenje razlog smrti muškarca, niti je igde navedeno da se on u restoranu gušio. Obdukcija nije obavljena jer nema ko da je zatraži.

- Oni su porodično imali problema sa zdravljem. Kada je Hitna pomoć stigla, on je bio na samrti. Dok je rađena reanimacija, kada je trebalo da bude intubiran, pronađeno je to parče mesa. Ipak, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da se ugušio. Možda je imao srčani udar, možda je hteo da povraća, pa mu se vratio taj komad mesa - rekla je načelnica bolnice za Infoligu.

Meštani organizuju pomoć

Milosava su na večni počinak ispratili brat, rodbina prijatelji, kolege i komšije. Njemu i bratu roditelji su preminuli pre nekoliko godina, a iza sebe nije ostavio porodicu.

"Svi smo u šoku, s nevericom smo primili vest da se udavio. Bio je snažan čovek, prosto je neverovatno da je tako mogao da izgubi život. Išao je na posao, a kod kuće radio razne teške fizičke poslove, bio glava porodice. Gledaćemo da se na svaki način nađemo njegovom bratu, koji je jedini ostao od te familije. Pritom njegov rođeni brat, sa kojim je živeo, je već dugo u invalidskim kolicima, zato ne smemo dozvoliti on da ostane bez pomoći i podrške rodbine i komšija" rekla je Dara, komšinica nesrećnog čoveka.

Ona dodaje da će se se već narednih dana u selu organizovati oko pomoći bratu nastradalog Ivanjičanina, kao i da očekuju da se u pomoć priključiti i Udruženje za cerebralnu i dečju paralizu čiji je Milosavljev stariji brat član.

(Kurir.rs/D.Č./Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track