PREŽIVELA 20 OPERACIJA, NASTRADALA U UDESU: Evo ko je devojka koja je poginula kod Aranđelovca, prijatelji slomljeni
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

PREŽIVELA 20 OPERACIJA, NASTRADALA U UDESU: Evo ko je devojka koja je poginula kod Aranđelovca, prijatelji slomljeni

Crna Hronika -

Marija Maksimović (30) iz sela Mirosaljce kod Aranđelovca, koja je prekjuče poginula u saobraćajnoj nestreći u mestu Venčani, kada je na nju, dok je gurala pokvareni automobil, svojim vozilom naleteo D. M. (74), karate trener, biće sahranjena danas.

Od nje su se juče na društvenim mrežama potresnim porukama oprostili brojni prijatelji.

- Harizmatična, lepa, pametna, plemenita devojka u čijem bi se društvu svi osećali dobro i kada nismo dobro... Marija Maksimović je poginula. Marija je još jedna u nizu koja zbog tuđeg divljanja neće moći da se ostvari u ulozi roditelja. Marija je nečija ćerka, sestra, prijatelj. Marija Maksimović je bila zlato koje je obasjavalo svojom energijom, bila je zlato pomalo i lucidno. Pamtiću osmehe i šale. Takvu ću te pamtiti. Hvala ti na poznanstvu, prijateljstvu, hvala ti na izobilju smega. Putuj - napisao je na Instagramu Marijin prijatelj Nemanja, opraštajući se od nje, dok je njena kupa napisala:

- Ružo moja, sestro i kumo, najdraže moje sve. Zar ovako da se rastajemo, tugo moja večna.

Marijini prijatelji dodali su i da je ona za života preživela golgotu, jer je rođena sa teškim deformitetom lica.

Poginula Marija Maksimović
Poginula Marija Maksimovićfoto: Printscreen/Facebook

- Imala je preko 20 operacija na licu. Sve je to hrabro izdržala, borila se kao lavica. Uvek bila vedra i pozitivna. Beskrajno smo tužni što je na ovaj način nastradala - rekao je prijatelj.

Podsetimo, tragedija se dogodila u nedelju uveče u blizini Aranđelovca. Marija je bila sa sestrom u kolima kada su se ona pokvarila. Dok su stajale ispred svog vozila u kvaru, naišlo je drugo vozilo, udarilo u njihov auto, pa ih odbacio na njih.

- Nesreća se dogodila u 18.30 sati. Marijina sestra je lakše povređena. Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje - kaže naš izvor, dok su meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je karate trener D. M. posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M. i dodali da devojke nisu nosile fluorecente prsluke, niti su svoje vozilo u kvaru obeležile trouglom.

Nastradala Marija sa kumom
Nastradala Marija sa kumomfoto: Printscreen/Facebook

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track