UHVAĆEN PIT BUL POSLE ČIJEG NAPADA JE UMRO MUŠKARAC IZ LESKOVCA: Porodica preminulog razmišlja da pokrene TUŽBU
Foto: Profimedia

PAS

UHVAĆEN PIT BUL POSLE ČIJEG NAPADA JE UMRO MUŠKARAC IZ LESKOVCA: Porodica preminulog razmišlja da pokrene TUŽBU

Crna Hronika -

Pas koji je ubio drugog psa u vlasništvu Leskovčanina koji je nakon incidenta juče preminuo od posledica srčanog udara ima svog vlasnika protiv koga će biti podneta prekršajna prijava za nesavesno čuvanje životinje.

Direktor leskovačkog „Komunalca“, koje gazduje Zoohigijenom, Vladimir Sinadinović, iskazuje žaljenje povodom jučerašnjeg slučaja koji je potresao javnost i trvdi da će uraditi sve što je u zakonskoj mogućnosti da spreči da se ovako nešto ne ponovi.

„Za sada je najbitnije da smo jutros, uz pomoć pripadnika policije i Komunalne policije, uhvatili psa i sklonili u azil u Željkovcu. Protiv vlasnika će biti podneta prekršajna prijava za nesavesno čuvanje životinje, ali moram da vam kažem da je i on vidno potrešen zbog svega što se desilo“, kaže za Kurir Sinadinović.

Porodica preminulog J. Nedeljkovića razmišlja da pokrene tužbu protiv grada.

„Ja izražavam saučešće porodici, ali smo uradili sve što je u našoj moći da psa odmah sklonimo sa ulice. Taj pas je pobegao vlansiku tog dana i on ga je tražio preko Leskovačke onlajn pijace na društvenim mrežama“, dodaje Sinadinović.

Međutim, redakciji Kurira stiglo je na desetine poruka i komentara da je zapravo taj pas lutao gradskim ulicama danima, i to u užem centru grada, a građani su navodili da su ga često viđali ispred Hotela Leskovac i obližnje pekare.

„To je drugi, mlađi pas. Takođe ima svog vlasnika i čipovan je. Ali on je pitom i ne napada ljude“, tvrdi Sinadinović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track