POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM IZ VRNJAČKE BANJE: Osumnjičeni za BRUTALNO prebijanje mladića još je u bekstvu
Foto: Kurir

poznat policiji od ranije

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM IZ VRNJAČKE BANJE: Osumnjičeni za BRUTALNO prebijanje mladića još je u bekstvu

Crna Hronika -

Mladić M. Z. (21) koji je osumnjičen da je u subotu, jedan sat posle ponoći, u Vrnjačkoj Banji izazvao tuču i predvodio brutalno prebijanje A. A.(29), kako saznajemo, nalazi se u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Tuča se dogodila u vrnjačkom parku, nedaleko od jednog poznatog ugostiteljskog objekta u centru Vrnjačke Banje kada je, prema nezvaničnim informacijama, grupa mladića iz još nepoznatog razloga izvela A. A. napolje iz kafića, i prema priči očevidaca, brutalno ga pretukla.

Zbog zadobijenih teških povreda A. A. je najpre prevezen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, a potom je usled ozbiljnosti ozleda u kritičnom stanju hitno prebačen u Klinički centar u Kragujevcu gde je odmah priključen na aparate, dok su napadači pobegli u nepoznatom pravcu. Prema priči očevidaca, A. A. je te večeri izašao sa dvojicom drugara na rođendansku proslavu.

- Jedan mladić ga je pozvao da izađe iz lokala napolje, i tu ga je sačekalo njih nekoliko, čini mi se sedmorica. Počeli su da ga brutalno tuku udarajući ga i kamenom u glavu dok je nemoćno ležao na pločniku. Mislim čak i da su siledžije sve snimale mobilnim telefonom – kaže naš izvor iz Vrnjačke Banje.

Po priči očevidaca, na mesto incidenta ubrzo su pristigli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji, kako saznajemo, preduzimaju sve mere na utvrđivanju okolnosti pod kojima se incident dogodio i tragaju za M. Z.

Osumnjičeni mladić koji je navodno predvodio tuču, kako se priča u prestonici srpskog turiuma, zbog sličnih stvari, siledžijskog i bahatog ponašanja, već je poznat ovdašnjoj policiji, dok povređeni A. A. nije bio konfliktna ličnost.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track